Αυτό το ποτό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανακούφιση από τον βήχα και την αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτή η συνταγή προορίζεται και για παιδιά που βήχουν για μέρες όπως και για μια ήπια δύσπνοια που μπορεί να ακουστεί από τους πνεύμονές τους.

Advertisement

Δηλαδή, ένα ποτήρι του χυμού αυτού θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις βλέννες και θα προάγει την αποκατάσταση της υγείας σας και των παιδιών σας.

Συστατικά:

1 μέρος αποφλοιωμένη βρώμη
1 μέρος μέλι
1 μέρος νερό
Παρασκευή:
Πλύντε τη βρώμη και βάλτε την σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό (υπολογίστε ένα ποτήρι 200ml από το καθένα). Αφήνετε το μείγμα να βράσει για λίγα λεπτά. Σβήστε το μάτι και μόλις το μείγμα κρυώσει λίγο, (πιο ζεστό από χλιαρό) προσθέστε το μέλι. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει καλά.
Το καλύτερο είναι να το μαγειρέψετε το βράδυ και να αφήσετε το μείγμα μέχρι το επόμενο πρωί. Το πρωί, στραγγίστε το και αποθηκεύστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Διατηρείται στο ψυγείο.
Η ποσότητα αυτή είναι αρκετή για 4 έως 5 ημέρες.

Χρήση:
Κάθε πρωί με άδειο στομάχι, το παιδί σας θα πρέπει να λάβει ένα πολύ μικρό φλιτζάνι χυμό (περίπου 30 ml) κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 40 ημερών. Στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα 15 ημερών, και πάλι επαναλάβετε τη διαδικασία για άλλες 40 ημέρες. Το παιδί σας θα πετάξει έξω τις βλέννες από το σώμα του και θα επανακτήσει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
Είναι σημαντικό να μην παραλείψετε ημέρες, και να ακολουθήσει τη διαδικασία και των 40 ημερών.
Δείτε πόσο σημαντικό είναι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Αν ακολουθήσετε όλη την «θεραπεία» μία φορά, το παιδί σας δεν θα χρειαστεί να ξανά πιεί τον χυμό, καθώς δεν θα ξανά είναι επιρρεπές σε κρυολογήματα και τους ιούς όπως πριν.

«Τροφή»: Εγώ θα πρότεινα να την δοκιμάστε πρώτα οι ίδιοι και αν δείτε πως είναι αποτελεσματική, τότε εφαρμόστε την συνταγή και στα παιδιά σας.

Τώρα, για τους μεγαλύτερους, ειδικά τους καπνιστές, αλλά και τα παιδιά, έχω να προτείνω ένα επαναστατικό προϊόν καθώς είναι το μοναδικό Bio υγρό κατάλληλο για ηλεκτρονική συσκευή ατμίσματος που στηρίζεται σε ΣΟΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ όπως η Πυκνογενόλη, το Πράσινο Τσάι και η Κουρκουμίνη. Περιέχει και αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου.

Πρόκειται για προϊόν μελέτης των: Eθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φαρμακευτικής-Φαρμακοκινητικής Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιατρικής.
Σύμφωνα με τις πανεπιστημιακές μελέτες όλες οι παραπάνω super τροφές βοηθούν στην καλή λειτουργία του πνεύμονα και καταστέλλουν τον καρκίνο του πνεύμονα!!!

Το συγκεκριμένο υγρό συγκαταλέγεται στα τρόφιμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους μη καπνίζοντες για να βελτιώσουν την λειτουργία των πνευμόνων τους, ειδικά σε περιπτώσεις άσθματος και βρογχίτιδας!
Πηγή

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!