Αυτό το καταπληκτικό ρόφημα εξαλείφει το νερό και το λίπος από το σώμα σας αποτελεσματικά, βελτιώνοντας παράλληλα την λειτουργία του εγκεφάλου, τη μνήμη και την ακοή σας. Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά (χρένο, μέλι και λεμόνι) που παρέχουν ήδη αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία.
Χρένο

Advertisement

Τα οφέλη για την υγεία του φυτού είναι γνωστά εδώ και χιλιετίες. Το χρένο μπορεί να ελαττώσει το βάρος σας, να χαμηλώσει την αρτηριακή σας πίεση, να μειώσει τυχόν αναπνευστικά προβλήματα, να ενισχύσει τα οστά σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να βελτιώσει την καρδιαγγειακή υγεία σας.

Είναι πλούσιο σε πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των ινών, βιταμίνης C, φολικού οξέος, κάλιου, ασβέστιου, μαγνήσιου, ψευδάργυρου, καθώς και ελαίων όπως η γλυκοζινόλη. Το φυτό έχει λίγες μόνο θερμίδες (περίπου 6 ανά μερίδα), κάτι που το καθιστά ιδανικό για απώλεια βάρους.

Μία μεγαλύτερη ρίζα χρένου μπορεί να τριφτεί με το υπόλοιπο της τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο και να αποθηκευθεί στο ψυγείο. Προκειμένου να διατηρηθεί το τριμμένο φρέσκο χρένο μας για έως και 3 εβδομάδες, το ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 4 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα γυάλινο βάζο και το φυλάσσουμε στο ψυγείο.
Να πως να προετοιμάσετε το καταπληκτικό ρόφημα απώλειας βάρους:

Συστατικά:
3 λεμόνια (μη αποφλοιωμένα)
125 gr. χρένο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
Παρασκευή:
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε τα προηγουμένως καλά πλυμένα λεμόνια και να τα βάλετε σε ένα μπλέντερ, στη συνέχεια, προσθέτετε το χρένο και ανακατεύετε μέχρι να πάρετε μια λεία υφή. Στο τέλος, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πάλι για ένα μικρό χρονικό διάστημα, στη συνέχεια αποθηκεύετε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο.

Χρήση
Λαμβάνετε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα δύο φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματά σας για ένα χρονικό διάστημα 3 εβδομάδων. Θα ήταν καλύτερα αν μετρήσετε το μέγεθος της μέσης σας πριν και μετά τη θεραπεία για να δείτε την πρόοδο μετά από 3 εβδομάδες.Σας υποσχόμαστε ότι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

revealedtheninthwave.blogspot.gr via healthylifebase

Προσοχή:Οι πληροφορίες που περιέχονται στο site έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!