Το ξίδι μηλίτη είναι μια τέλεια φυσική θεραπεία για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Αποτελείται από ορισμένα οξέα που λειτουργούν τέλεια για την αποστράγγιση των υγρών από το σώμα μας, προωθώντας την αποβολή των τοξινών και τον καθαρισμό του σώματός μας. Ειδικοί θέλουν να σας πουν στο παρόν άρθρο πώς να χρησιμοποιήσετε ξύδι μήλου για την κυτταρίτιδα και έτσι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη αυτής θεραπείας στο σπίτι.

Advertisement

Λαμβάνοντας μηλόξυδο βοηθά στο να καταστραφεί το περίσσιο λίπος που συσσωρεύεται στα κύτταρα, γι ‘αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για εκείνους που πλήττονται τόσο από το υπερβολικό βάρος και την κυτταρίτιδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του  μηλόξυδου είναι ότι έχει αποδείξει τις ιδιότητες που, όπως αναφέρεται παραπάνω,είναι το να καταστρέψει τα συσσωρευμένα λίπη και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών.

Αν έχετε δοκιμάσει να συμπεριλάβετε ξύδι μήλου σε θεραπείες ομορφιάς σας τόσο από χορήγηση απο το στόμα, όσο και κατευθείαν εφαρμογή στην επιδερμίδα σας, θα ανακαλύψατε πώς το δέρμα σας γίνεται πιο λείο και πιο ομαλή σε λίγες εβδομάδες. Ωστε να είναι σωστή η εφαρμογή πρέπει να είστε συνεπείς και να συνοδεύετε τη θεραπεία σας με μια ισορροπημένη διατροφή και μια άσκηση ρουτίνας.

Είτε από το στόμα ή με την εφαρμογή απευθείας στο δέρμα. Και οι δύο τρόποι είναι αποτελεσματικοί για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, απλά πρέπει να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε.

Λαμβάνοντας ξύδι μήλου από το στόμα:

Για να κάνετε αυτήν την θεραπεία για την κυτταρίτιδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε τα ακόλουθα συστατικά:

2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
Μισό λίτρο νερό
Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή γλυκαντικό (προαιρετικά, αν θέλετε να κάνετε το πιο γλυκό ή νοστιμότερο)
Κατανάλωση:

Θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι αυτό το μείγμα κάθε πρωί πριν από το πρωινό. Το νερό, το οποίο βοηθά να καθαρίσει το σώμα σας, αναμειγνύεται με τα οφέλη του ξυδιού θα καταστρέψει το περιττό λίπος σας και να λάμψει η επιδερμίδα σας.

Ξίδι μηλίτη που εφαρμόζεται στο σώμα

Για να μειώσετε την κυτταρίτιδα απλά πρέπει να αναμειγνύεται μηλόξυδο σε μια κρέμα μασάζ σας ή στα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιείτε συνήθως για την φροντίδα του δέρματός σας. Θα πρέπει να αναμειχθούν αυτά τα δύο συστατικά, έτσι ώστε τα οφέλη τους να συνδυάζονται.

Θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτήν την κρέμα δύο φορές την ημέρα και παράλληλα κάνετε απαλό μασάζ για την τόνωση της κυκλοφορίας.

Επιμέλεια-μετάφραση κειμένου: healingeffect.gr via healthylifeexperts.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!