Το Λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό μέσο καθαρισμού του παχέος εντέρου.

Advertisement

Θεωρείται ότι είναι πολύ επωφελές όχι μόνο για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, αλλά και για πολλά προβλήματα που συνδέονται με την πέψη, όπως η δυσκοιλιότητα..

Ο χυμός λεμονιού λέγεται ότι είναι πολύ χρήσιμος για την αποκατάσταση του pH του παχύ έντερου μας, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας.

βοηθά, επίσης, όλο το σύστημα μας με την αποτοξίνωση από τις τοξίνες και τα ανεπιθύμητα στοιχεία του παχέος εντέρου μας! Το Λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και  μετάλλα, βοηθά στη διάσπαση του βλεννογόνου στο σώμα μας, η οποία έχει παραχθεί κατά την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων τοξινών.

Κανονικά, Ο Χυμός Λεμονιού με το Κόκκινο Πιπέρι Καγιέν βοηθά στην υποστήριξη του βλεννογόνου ωστέ να καθαρίσει το πεπτικό , το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Το σιρόπι σφενδάμου δυναμοποποιεί τη δράση αυτή.

Η συνταγή αποτελείται από δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού με δύο κουταλάκια σιρόπι σφενδάμου, μια πρέζα πιπέρι καγιέν και 14 ουγκιές καθαρού νερού .(1 ουγκια =28.35 γραμμάρια )

Κανονικά, να πρέπει ληφθεί 3 ή 4 φορές την ημέρα για λίγες ημέρες προκειμένου να καθαρίσει το κόλον. Βοηθάει στην ρύθμιση της εκκένωσης με αποβολή των ανεπιθύμητων αποβλήτων και στην αποτοξίνωση..

Μια συμφόρηση, με τοξίνες στο παχύ έντερο και στον πεπτικο σωλήνα μπορεί να οδηγήσει σε αναρίθμητες ασθένειες μακροπρόθεσμα. Τα οφέλη του παχέος εντέρου εάν καθαρίζετε είναι αμέτρητες, αν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.. Κανονικά, να πρέπει να ληφθεί 3 ή 4 φορές την ημέρα για λίγες ημέρες προκειμένου να καθαρίσει το κόλον.

Προσοχή:(Δεν είναι όλα τα προϊόντα καθαρισμού του παχέος εντέρου που βλέπουμε στην αγορά κατάλληλα! Συνεπώς πάντα με την σύμφωνη γνώμη του δικού μας ιατρού εναλλακτικό ή μη προχωράμε σε τέτοιου τύπου θεραπείες!)

Με 7 ήμερες δεν βοηθά μόνο στη διατήρηση της καλής υγείας του παχέος εντέρου, αλλά βελτιώνει και συνολικά το πεπτικό μας σύστημα, βοηθά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, στο να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα επιβλαβή παράσιτα και τοξίνες.

Σε γενικές γραμμές, λέγεται ότι πρέπει κανείς να εκτελεί την 7 ημερών θεραπεία ώστε να αποτοξινώνεται τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί η ορθή λειτουργία και τα επίπεδα απόδοσης του παχέος εντέρου.

Είναι πράγματι μία από τις καλύτερες προσπάθειες για μια υγιή ζωή!!

healingeffect.gr via bestcoloncleansers.org

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!