Η ακατάλληλη στάση του σώματος είναι η κύρια αιτία για τους πόνους στην πλάτη, στις αρθρώσεις και τα κάτω άκρα. Και συνήθως δεν δίνουμε και πολύ σημασία στην στάση του σώματός μας, μέχρις ότου αρχίσουμε να πονάμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορούμε να λάβουμε ώστε να αποφύγουμε την ταλαιπωρία των πόνων, ή αν ήδη πονάμε, να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Advertisement

Σας παρουσιάζουμε μια συνταγή για θεραπεία και ανακούφιση από τον πόνο, που είναι εντελώς φυσική και την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για να πάρετε διάφορα φάρμακα που μπορεί να έχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Συστατικά:

4 κουταλιές της σούπας σουσάμι
3-4 κουταλιές της σούπας σταφίδες
50g σιταριού
50g ηλιόσπορων
50g σπόρων κολοκύθας
10 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο
1kg βιολογικό μέλι

Παρασκευή:
Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι η υφή του είναι ομαλή, στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο.
Φροντίστε πριν οι σπόροι να είναι όλοι αλεσμένοι ελαφρώς ή περισσότερο αν είναι πιο σκληροί.

Χρήση:
Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας, 2 φορές την ημέρα. Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί αυτό το φάρμακο με άδειο στομάχι, πριν από το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα.

Αυτή η θεραπεία έχει πολλά οφέλη στην υγεία. Θα ενισχύσει τα οστά, τις αρθρώσεις σας και την καρδιά, τους μυς και θα βελτιώσει την ελαστικότητα των συνδέσμων. Επίσης, ο μεταβολισμός σας θα βελτιωθεί σημαντικά.
Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com via naturalcuresandhomeremedies.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!