Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αναμφισβήτητα έχουν την τύχη με το μέρος τους και οι παρακάτω περιπτώσεις είναι αποτέλεσμα απίστευτα καλής τύχης ανθρώπων που επέζησαν μετά από περίεργα ατυχήματα ή πλούτισαν χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια.

1. Ο Ben Carpenter διέσχιζε τον δρόμο με το αμαξίδιό του, όταν χτυπήθηκε από ένα φορτηγό. Τα χερούλια από το καροτσάκι του πιάστηκαν στην μπροστινή σχάρα του φορτηγού και συρθηκε για αρκετά μέτρα πριν τελικά σταματήσει το φορτηγό. Μπορεί το καροτσάκι του να καταστράφηκε εντελώς, αλλά ο ίδιος δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Advertisement

2. Ο Bill Morgan από τη Μελβούρνη κέρδισε ένα αυτοκίνητο σε ένα «ξυστό». Όταν του ζητήθηκε από ένα τοπικό κανάλι να αναπαραστήσει μπροστά στην κάμερα εκείνη τη στιγμή, κέρδισε 250.000 δολάρια.

3. Ο 24χρονος οικοδόμος Eduardo Leite δούλευε όταν ένα σίδερο έπεσε από τον πέμπτο όροφο και του καρφώθηκε στο κρανίο. Οι γιατροί μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία το σίδερο που διαπέρασε το κρανίο του και βγήκε ανάμεσα από τα μάτια του και ο ίδιος δεν υπέστη καμία μόνιμη ζημιά.

4. Δεν υπήρχε κανένας επιζών από την πτήση 182 της PSA που έπεσε σε μία γειτονιά του Σαν Ντιέγκο. Ο Jack Ridout, ήταν ένας από τους τυχερούς που τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ταξιδέψει με αυτή την πτήση, αλλά να φύγει με άλλη πτήση μία μέρα νωρίτερα επειδή είχε χαλάσει ο κλιματισμός στο σπίτι του. Το περίεργο, όμως, είναι ότι αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Jack Ridout ξεγέλασε τον θάνατο. Ήταν επίσης επιβάτης και στην πτήση 1736 της εταιρείας Pan Am, σε ένα από τα δύο αεροπλάνα που ενεπλάκησαν στην αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο Tenerife, το πιο πολύνεκρο δυστύχημα μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου.

5. Ο David Gonzalez ανακαίνιζε το σπίτι του που αγόρασε για μόλις 10.000 δολάρια, όταν βρήκε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ένα αντίτυπο του Action Comics #1 που έχει το ντεμπούτο του σούπερμαν. Το κόμικ πουλήθηκε σε δημοπρασία για 175.000 δολάρια.

6. Τα πράγματα δεν φαίνονται και πολύ καλά για τον Ludger Sylbaris. Ο κατάδικος έπρεπε να περάσει άλλη μία βραδιά στην απομόνωση της φυλακής επειδή είχα εμπλακεί για μία ακόμα φορά σε καυγά μέσα στις φυλακές. Το πρωί, όσο εκείνος βρισκόταν στην απομόνωση το ηφαίστειο Pelee στην πόλη Σεϊντ Πιέρ, εξερράγη και μέσα σε ένα μόλις λεπτό όλη η φυλακή καλύφθηκε από λάβα, ενώ η ζέστη έκαψε τους πνεύμονες πολλών ανθρώπων. Ο ίδιος, λόγω της θέσης που βρισκόταν το κελί της απομόνωσης και επειδή δεν είχε καλό εξαερισμό, κατάφερε να διασωθεί 4 μέρες μετά έχοντας εγκαύματα. Από το «ξύπνημα» του ηφαιστείου σώθηκαν ελάχιστοι άνθρωποι και στον Sylbaris δόθηκε χάρη.

7. Ο Raymond Levy είναι ένας Άγγλος δικηγόρος που κατάφερε να ξεγελάσει 3 φορές τον θάνατο. Όταν ήταν έφηβος οδηγούσε στην πόλη του Μάντσεστερ όταν δίπλα του εξερράγη βόμβα από την οργάνωση IRA. Τον Απρίλιο του 1992, έμενε δίπλα ακριβώς από το σημείο στο Λονδίνο που δέχτηκε βομβιστική επίθεση και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά και το 1996, όταν ένα λεωφορείο έπιασε φωτιά, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του προκειμένου να μπει μέσα στο φλεγόμενο όχι και να σβήσει τη μηχανή για να μη γίνει έκρηξη και βγήκε σώος και αβλαβής. Στην φωτιά πέθαναν 3 άτομα, ενώ 8 τραυματίστηκαν.

8. Ο Eric Lawes δεν πρέπει να ένιωθε και πολύ καλά όταν δέχτηκε να βοηθήσει έναν γείτονα- αγρότη να βρει το χαμένο του σφυρί με τον ανιχνευτή μετάλλων του. Τουλάχιστον, όχι μέχρ να ανακαλύψει έναν πραγματικό θησαυρό από χρυσό και ασήμο. Το σφυρί δεν βρέθηκε ποτέ.

9. Όταν το αλεξίπτωτό της δεν κατάφερε να ανοίξει, η Shayna Richardson έπεσε από ύψος 900 μέτρων μέσα σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Την βρήκαν ζωντανή και ζαλισμένη να κάθεται εκεί που προσγειώθηκε. Μετά από 4 εγχειρήσεις, όχι μόνο σώθηκε, αλλά και έμαθε ότι είναι είναι 2 εβδομάδων έγκυος. Εννέα μήνες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Cracked

Πηγή

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!