Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα μοιάζει ο κόσμος μας σε 1.000 χρόνια από σήμερα; Και το κυριότερο, πως θα είναι τότε οι άνθρωποι;

Η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους είναι μια ερώτηση που απασχολεί όλο τον κόσμο. Μια απάντηση, λοιπόν, στο πως θα μοιάζει ο άνθρωπος σε χίλια χρόνια από τώρα, προσπάθησε να δώσει ένας οργανισμός που ονομάζεται ASAPScience.

Advertisement

Στην προσπάθεια του να διαφωτίσει τον κόσμο σχετικά με την εξέλιξη που τόσο τον απασχολεί, δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο περιγράφονται όλες οι πιθανές κι απίθανες αλλαγές του ανθρώπου στο πέρασμα μιας χιλιετίας από σήμερα. Σύμφωνα με αυτό, θα έχουμε διαφορετικά μάτια, πρόσωπο και δέρμα προσπαθώντας να εγκλιματιστούμε στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα μάτια μας θα είναι κόκκινα.

Υπάρχει επίσης πληθώρα ιδεών για το πως θα καταφέρουμε να εξελιχθούμε σωματικά. Οι επιστήμονες μιλούν για καλύτερη όραση, μεγαλύτερη ευφυία και δύναμη καθώς κάποιες υπερδυνάμεις που προφανώς σχετίζονται με την αναμενόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας στα χρόνια αυτά.

Στο βίντεο, μάλιστα, περιγράφεται πως προβλέπεται οι άνθρωποι να έχουμε ενσωματωμένο πάνω μας ειδικό μικροτσιπ.

Υποστηρίζεται, μάλιστα, πως τα πρόσωπα θα αλλάξουν κατ’ αυτό τον τρόπο.

… Άραγε αυτή η αλλαγή θα προέλθει λόγω μεγαλύτερου εγκεφάλου; Δεν είπαμε άλλωστε πως οι άνθρωποι του μέλλοντος θα έχουν μεγαλύτερη ευφυία;

Παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε κι εσείς το βίντεο του ASAPScience. Σίγουρα θα σας ξαφνιάσει. Αλλά τα χίλια χρόνια είναι μεγάλο διάστημα.
Κι αν το σκεφτούμε καλύτερα, όταν μέσα σε λίγα μόλις χρόνια βλέπουμε τόσες και τόσες αλλαγές στον κόσμο μας, φανταστείτε τι πρόκειται να γίνει μέσα σε μια χιλιετία!

Πηγή

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!