Αφού ξεπεράσουμε το ηθικό του πράγματος και ατάκες του στιλ «εγώ του/της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» και «εμένα ο Κώστας δε θα μου το έκανε ποτέ αυτό» και αφού βγάλουμε το χέρι από το …
Ευαγγέλιο που με τόση ευκολία ορκίζονται οι πάντες πια, ας παραδεχτούμε ότι ποτέ δεν ξέρεις 100% τι θα κάνει το έτερον ήμισυ.

Με απλά λόγια, προσέχουμε για να έχουμε (χωρίς εμμονές και φρίκες όμως). Καλή η εμπιστοσύνη αλλά για να μη σας μπουν …ψύλλοι στ΄ αυτιά, προσοχή.

 

Advertisement

1. Αν ο/ η σύντροφός σας γίνει ξαφνικά μυστικοπαθής και με μαεστρία προσπαθεί να κρύβει το κινητό τηλέφωνο, αν βγαίνει από το δωμάτιο που είστε εσείς για να μιλήσει στο τηλέφωνο, τότε καλά θα κάνετε να δείξετε προσοχή. Ειδικά αν αυτά τα καμώματα είναι… τελευταία μόδα.

Μήν χάσετε:

2. Αν είστε εσείς ο πρώτος που στέλνετε πάντα μήνυμα ή καλείτε στο τηλέφωνο και από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός σας δεν έχει μπει στον κόπο να σας στείλει ένα μήνυμα πριν από σας, τότε αρχίστε να ανησυχείτε.

3. Αν προσπαθεί να προκαλέσει τσακωμούς χωρίς καμία εμφανή αιτία, μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καλά.

4. Αν τον πιάσετε να σας λέει ψέματα και να πέφτει σε αντιφάσεις, πρέπει να σας «μυρίζει» η απιστία.

5. Αν παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στους κοινούς σας φίλους, τότε μάλλον ισχύει η γνωστή ατάκα που λέει ο λαός ότι ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος (για να το πούμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται).

6. Αν πάλι, ο σύντροφός σας αρχίσει ξαφνικά να ανησυχεί πολύ για την εμφάνισή του- νέα ρούχα, μαλλιά, βάψιμο κ.λπ- τότε μάλλον πρέπει να σκεφτείτε αν όλα αυτά τα κάνει από απλή…ωραιοπάθεια ή από ειδικό ενδιαφέρον. Αν αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο για μία έξοδο- στην οποία εννοείται εσείς ποτέ δεν είστε καλεσμένος/η- τότε μάλλον τα σημάδια όχι απλά φαίνονται αλλά σας φωνάζουν και εσείς δεν τα ακούτε.

Πηγή

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!