Θέλετε καθαρά πνευμόνια ΧΩΡΙΣ να κόψετε το τσιγάρο; Έτσι θα τα καταφέρετε!

Μάθετε πού κρύβεται το μυστικό
“Τροφή»: Διευκρινίζω πως αυτά έγραφε το άρθρο αρχικά και πως δεν τα προσυπογράφω. Ίσα ίσα που γνωρίζω ως πρώην χρήστης τσιγάρων πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Περισσότερα θα δείτε εδώ: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;

Advertisement

Βήχας; Για αρχή, θα ήταν καλύτερο να… αφήσετε στην άκρη τα τσιγάρα και οι πνεύμονες σας θα καθαριστούν. Με φυσικό τρόπο, χωρίς χημικά παρασκευάσματα.

Τα τσιγάρα περιέχουν πάνω από τέσσερις χιλιάδες δηλητήρια, ένα μεγάλο αριθμό συστατικών ταυτόσημων με αυτών που περιέχονται σε τοξικές χωματερές. Η συνήθεια πειρασμός, την οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια, αφήνει βαριά ίχνη στους πνεύμονες, όπου μεταξύ άλλων τοξινών το πιο επικίνδυνο: η πίσσα και η νικοτίνη που συσσωρεύονται.

Οι καπνιστές πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη φροντίδα στο σώμα τους και στη σωστή διατροφή. Στη φύση υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Ανάμεσα στα συστατικά που καθαρίζουν τους πνεύμονες, αυτά είναι το πιο ισχυρά.

Σελήνιο
Εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βρεθεί στα καρύδια Βραζιλίας, στον τόνο, στον μπακαλιάρο και στον σολομό.

Τζίντζερ
Εκτός από τις πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες, αυτή η πραγματικά θαυματουργή ρίζα καθαρίζει με επιτυχία τους πνεύμονες από τις τοξίνες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παράλληλα με όλα τα μαγειρεμένα πιάτα είτε ως καρύκευμα είτε ως αφέψημα, αρκετές φορές την ημέρα (με διακοπές ανά τακτά χρονικά διαστήματα).

Σκόρδο
Το σκόρδο είναι επίσης γνωστό ως ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά, με ισχυρή αντικαρκινική δράση, η οποία εμποδίζει την δημιουργία νέων καρκινικών κυττάρων.

Καυτερή πιπεριά
Προάγει την απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων.

Η συνταγή για το σιρόπι για να καθαρίσετε τους πνεύμονες

Σε ένα λίτρο νερό, ρίξτε
100 g νέες πευκοβελόνες,
1 cm καθαρισμένης φρέσκιας ρίζας τζίντζερ που προηγουμένως έχετε τρίψει σε μικρό τρίφτη και αφήνετε να βράσουν για περίπου δύο ώρες σε μέτρια φωτιά.
Όταν κρυώσει, προσθέστε το χυμό από δύο φρέσκα λεμόνια και 200 ​​g από βιολογικό τοπικό μέλι.

Καταναλώνετε μια κουταλιά του σιροπιού τρεις φορές την ημέρα πριν από κάθε γεύμα.
Δείτε: Φυτά που καθαρίζουν νερό και σώμα. Πεύκο το θαυματουργό!!!
Μέλι, η μαγική τροφή!!
Μέλι και τζίντζερ: Εξολοθρεύουν τα βακτήρια αποτελεσματικότερα από τα αντιβιοτικά
Λεμόνι Το Θαυματουργό

«Τροφή»: Ειδικά για τους καπνιστές, και όχι μόνον, έχω να προτείνω ένα επαναστατικό προϊόν καθώς είναι το μοναδικό Bio υγρό κατάλληλο για ηλεκτρονική συσκευή ατμίσματος/καπνίσματος που στηρίζεται σε ΣΟΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ όπως η Πυκνογενόλη, το Πράσινο Τσάι και η Κουρκουμίνη. Περιέχει και αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου.

Πρόκειται για προϊόν μελέτης των: Eθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φαρμακευτικής-Φαρμακοκινητικής Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιατρικής.
Σύμφωνα με τις πανεπιστημιακές μελέτες όλες οι παραπάνω super τροφές βοηθούν στην καλή λειτουργία του πνεύμονα και καταστέλλουν τον καρκίνο του πνεύμονα!!!

Το συγκεκριμένο υγρό συγκαταλέγεται στα τρόφιμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους μη καπνίζοντες, ακόμη και παιδιά (λίγες σταγόνες σε νερό) για να βελτιώσουν την λειτουργία των πνευμόνων τους, ειδικά σε περιπτώσεις άσθματος και βρογχίτιδας!
Πηγή

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!