Tι είναι ακριβώς o αριθμός της γέννησής σας; Ένας αριθμός γεννήσεως υπολογίζεται από το μήνα, την ημέρα και το έτος που γεννηθήκατε. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας, στη συνέχεια, προσθέστε αυτούς τους ατομικούς αριθμούς,έπειτα προσθέστε τον διψήφιο αριθμό που παραμένει. Έτσι, για παράδειγμα:

19, Μαρτίου του 1950

Advertisement

3 + 19 + 1950 = 1972

1 + 9 + 7 + 2 = 19

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

Σημείωση: Εάν καταλήξετε με 10 στο τέλος, δεν μετράτε το 0. Έτσι ο αριθμός σας είναι το 1.
έτσι προκύπτουν κάποια χαρακτηριστικά και αντίστοιχα με τον αριθμό που προκύπτει κατηγοριοποιούντε στα παρακάτω:

1. Οι δημιουργικοί
2. Οι ειρηνοποιοί
3. Οι δημοφιλής
4. Οι συντηρητικοί
5. Οι αντισυμβατικοί
6. Οι ρομαντικοί
7. Οι διανοούμενοι
8. Οι φιλόδοξοι
9. Οι δοτικοί

Μήν χάσετε:

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα νούμερα σημαίνουν ακριβώς;

# 1 – Ο δημιουργικοί

Οι δημιουργικοί είναι άνθρωποι που εκτελούν νέες ιδέες χωρίς δυσκολία. Έχουν την τάση να είναι λίγο αλαζονικοί όμως. Είναι ειλικρινής, αλλά έχουν πρόβλημα να αποδεχθούν τις ιδέες των άλλων.

Διάσημοι δημιουργικοί: Τομ Χανκς, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wynona Judd, Nancy Reagan, Raquel Welch.

# 2 –  Ο ειρηνοποιοί

Οι ειρηνοποιοί είναι γεννημένοι διπλωμάτες. Γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζονται οι άλλοι και συχνά σκέφτονται τις ανάγκες των άλλων. Δεν θέλουν να είναι μόνοι. Εκτιμούν έντονα την φιλία. Μπορούν να είναι ντροπαλοί, αλλά θα πρέπει να μάθουν να ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους με την εύρεση των εσωτερικών τους ποιοτήτων και αξιών.

Διάσημοι ειρηνοποιοί: Madonna, Whoopee Goldberg, ο Τόμας Έντισον, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

# 3 – Οι δημοφιλής

Αυτοί οι τύποι είναι δημιουργικοί, κοινωνικοί, γοητευτικοί και εύκολοι άνθρωποι σε γενικές γραμμές. Συχνά έχουν πρόβλημα με το να ολοκληρώσουν κάτι.. Τους αρέσει να βλέπουν τους άλλους  ευτυχείς και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Τείνουν να είναι δημοφιλής, όμως έχουν την τάση να βλέπουν τον κόσμο μέσα από ένα μη ρεαλιστικό φακό.

Διάσημοι δημοφιλής χαρακτήρες: Alan Alder, Ann Landers, Bill Cosby, Μέλανι Γκρίφιθ, Karen Γύρος πισινό, SalvAdoR Νταλί, Jodi Foster

# 4 – Οι συντηρητικοί

Οι συντηρητικοί αγαπούν την παράδοση, τείνουν να είναι της ρουτίνας, και  απολαμβάνουν τη σειρά. Τους αρέσει που εργάζονται σκληρά και ”λερώνοντας” τα χέρια τους. Τους αρέσει η ύπαιθρος και η φύση. Έχουν την τάση να είναι πεισματάρηδες και πρέπει να μάθουν να είναι πιο ευέλικτοι και πιο καλοί τον εαυτό τους.

Διάσημοι συντηριτικοί: Neil Diamond, Μάργκαρετ Θάτσερ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Tina Turner, ο Paul Hogan, Oprah Winfrey

# 5 – Οι αντισυμβατικοί

Οι αντισυμβατικοί είναι εξερευνητές. Χορεύουν με τη δική τους μελωδία, αλλά τείνουν να εξορίσουν τους άλλους. Έχουν πρόβλημα να ασχολούνται με τους άλλους ανθρώπους και προτιμούν την μοναξιά. Θα πρέπει όμως να θυμούνται να είσαι σε θέση να συνεργάζονται με τους άλλους.

Διάσημοι αντισυμβατικοί: Αβραάμ Λίνκολν, Σαρλότ Μπροντέ, Τζέσικα Γουόλτερ, ο Vincent VanGogh, Bette Midler, Helen Keller και Mark Hail.

# 6 – Οι ρομαντικοί

Οι ρομαντικοί αισθάνονται σαν να είναι υποχρεωμένοι να είναι χρήσιμοι και διαθέσιμοι για τους άλλους ανά πάσα στιγμή. Η οικογένεια είναι σημαντική γι ‘αυτούς και να έχουν μια ισχυρή επιθυμία να φροντίζουν τους άλλους. Είναι πιστοί και καλοί σύμβουλοι. Θα πρέπει να θυμούντε όμως  να επικεντρώνονται σε αυτό που μπορεί να αλλάξουν, και όχι σε αυτό που δεν μπορούν..

Διάσημοι ρομαντικοί: Άλμπερτ Αϊνστάιν, η Jane Seymour, Τζον Ντένβερ, Merlyn Απότομες, Χριστόφορος Κολόμβος, την Γκόλντι Χον

# 7 – Οι διανοούμενοι

Οι διανοούμενοι είναι οι ερευνητές των κρυμμένων πληροφοριών. Όταν αποκαλύψουν κάτι νέο, θέλουν να κάνουν τα πάντα ώστε είναι να το μοιραστούν με τον κόσμο. Μένουν ανεπηρέαστοι από τα συναισθήματά τους. Οι αποφάσεις τους πηγάζουν από την λογική. Έχουν την τάση να πιστεύουν ότι  αργά και σταθερά κερδίζεις μια μάχη. Τους αρέσει επίσης να φιλοσοφούν.. θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι όλοι τόσο παθιασμένοι και σχολαστικοί με τα συμφέροντά τους.

Διάσημοι διανοούμενοι: ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Λουσίλ Μπολ, Μάικλ Τζάκσον, Joan Baez, η πριγκίπισσα Νταϊάνα

# 8 – Οι φιλόδοξοι

Είναι οι λύτες προβλημάτων. Τείνουν να είναι επαγγελματίες και έχουν τα επιτεύγματά τους σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους, αλλά θα πρέπει να προσέξουν να μην γίνουν εξουσιομανής.

Διάσημοι φιλόδοξοι: Edgar Cayce, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, George Harrison, Jane Fonda, ο Πάμπλο Πικάσο, Aretha Franklin, Nostrodamus

# 9 – Οι δοτικοί

Τείνουν να είναι διασκεδαστές, γενναιόδωροι,γεμάτοι φροντίδα, δίνοντας συχνά από το υστέρημά τους  για να βοηθήσουν τους άλλους. Είναι γοητευτικοί και πολύ φιλικοί. Τους αρέσει να έχουν ένα ίδρυμα που να υποστηρίζουν, αλλά θα πρέπει να μάθουν να κινούνται με μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Διάσημοι δοτικοί: Αλβέρτος Σβάιτσερ, Shirley MacLaine, Χάρισον Φορντ, Τζίμι Κάρτερ, Elvis Presley
healingeffect.gr
Την κεντρική ιδέα είδαμε στο higherperspectives.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!