Πιθανότατα έχετε δει κάποιους να μιλάνε στον εαυτό τους και νομίσατε ότι ήταν πολύ παράξενοι, έτσι; Λοιπόν, σταματήστε να το σκέφτεστε και ξεκινήστε να το λέτε στον εαυτό σας, επειδή οι άνθρωποι που μιλάνε στον εαυτό τους είναι στην πραγματικότητα ευφυείς σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Γιατί;

Οργανώνουν καλύτερα τις σκέψεις τους
Σωστά. Αυτοί που μιλάνε στον εαυτό τους είναι καλύτεροι στην οργάνωση των σκέψεών τους και επεξεργάζονται περισσότερες από μία σκέψεις την ίδια στιγμή. Εστιάζουν στο να λένε τις σκέψεις τους φωναχτά ελπίζοντας ότι μπορούν να τις συγκρατήσουν καλύτερα. Ως αποτέλεσμα έχουν μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια στην πραγματικότητα.

Μήν χάσετε:

Advertisement

Έχουν καλύτερη μνήμη
Οι άνθρωποι που λένε πράγματα φωναχτά στον εαυτό τους είναι πιθανόν ικανοί να απομνημονεύουν και να θυμούνται πράγματα καλύτερα από αυτούς που δεν το κάνουν. Είναι ένας τρόπος για να ενισχύσετε μια σκέψη μέσα στο μυαλό σας.

Οι εγκέφαλοι τους είναι περισσότερο αποτελεσματικοί
Κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι να μιλάτε στον εαυτό σας σας βοηθάει να σκέφτεστε γρήγορα και με σαφήνεια. Βρήκαν ότι όταν οι άνθρωποι μιλάνε στον εαυτό τους στο μαγαζί, βρίσκουν αυτό που θέλουν γρηγορότερα από αυτούς που δεν το κάνουν.

Πετυχαίνουν τους στόχους τους
Οι άνθρωποι που μιλάνε στον εαυτό τους , ιδιαίτερα για τους στόχους τους, είναι πιθανόν να τους πετύχουν σε σχέση με αυτούς που δεν μιλάνε. Το να λέτε κάτι φωναχτά σας βοηθάει να εστιαστείτε καλύτερα στους στόχους σας και σας φέρνει πιο κοντά σε αυτούς.
Μετάφραση: awakengr.com
via: higherperspectives.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!