Έκτακτη Δίαιτα 48 ωρών που απομακρύνει τις τοξίνες και λιώνει το λίπος με μεγάλη ταχύτητα!

Όποτε και αν αποφασίσετε να απομακρύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας, στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίσετε κάθε τρόφιμο που θα καταναλώσετε να σας προμηθεύσει με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Ως εκ τούτου, σας παρουσιάζουμε ένα ποτό για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Το ποτό εκτός αυτού και το λίπος λιώνει και θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε.

Advertisement

Για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία αποτοξίνωσης καλύτερη στιγμή είναι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Λαχανικά και σιτηρά με υψηλή περιεκτικότητα σε λυκοπένιο είναι αναγκαίο για να καταναλωθούν καθ` όλη αυτή τη διάρκεια, προκειμένου να επιταχυνθεί η ίδια η διαδικασία αποτοξίνωσης.
Οι τροφές με λυκοπένιο μειώνουν τις πιθανότητες εγκεφαλικού και εμφράγματος.

Συνταγή ροφήματος για απώλεια βάρους

1 κουτ. καυτερές πιπεριές
1 κουτ. τζίντζερ
2 κουτ. χυμό λεμονιού
1 κουτ. από σιρόπι σφενδάμου
300 ml νερού

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε τα καλά και το ποτό σας είναι έτοιμο.
Η καλύτερη ώρα για να το καταναλώσετε είναι το βράδυ πριν τον ύπνο.
Προσοχή στα καυτερά, αν έχετε ευαίσθητο στομάχι, πεπτικό έλκος ή απλά μια σχετική δυσανεξία προς αυτά.

Θαυματουργό ποτό που ενισχύει τον μεταβολισμό

4 σκελίδες σκόρδο
6 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 ντομάτες
6 παγάκια
500 ml νερού

Η προετοιμασία για αυτό το ποτό είναι η ίδια με το προηγούμενο ρόφημα, αλλά αυτό το καταναλώνετε με άδειο στομάχι πριν από το πρωινό.
«Τροφή»: Κατά την γνώμη μου να μην χρησιμοποιήσετε την ντομάτα αυτήν την εποχή. Να περιμένετε για μετά την Άνοιξη που αρχίζει η εποχή της. Προσωπικά θα αντικαθιστούσα π.χ. με γκρέιπφρουτ ή κάποια άλλη πηγή λυκοπενίου μέχρι τότε!

Πίνετε άφθονο πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών (χωρίς ζάχαρη και τεχνητά πρόσθετα γλυκαντικά) και φυσικά καταναλώστε διάφορα δημητριακά και αρκετά λαχανικά.

και Δημητριακά ολικής άλεσης: Προασπίζουν την υγιεία μας
Ποια φρούτα και λαχανικά είναι τα καλύτερα φυσικά αποτοξινωτικά;

«Τροφή»: Ανάλογη δράση με όλα τα παραπάνω, αλλά και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καθημερινή βάση, έχει και το γανόδερμα!!! Όποιος, λοιπόν, χρειάζεται ισχυρή αποτοξίνωση και αποκατάσταση της υγιείας του άμεσα, αλλά και μόνιμα, μπορεί να κάνει γανοθεραπεία χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό προσαρμογόνο και εξισορροπιστικό γανόδερμα, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ: Γανόδερμα. Τι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό!

Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια:  proionta-tis-fisis.com
ΠηγήΠηγή

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!