Αϋπνία είναι μια διαταραχή του ύπνου που χαρακτηρίζεται από δυσκολία επέλευσης ή / και τη διατήρηση του ύπνου.

Ύπνος. Δίπλα σε νερό και τροφή, είναι επίσης απαραίτητος για την επιβίωση μας..Ο καλός ύπνος είναι μια απαίτηση, τόσο για την υποστήριξη της υγείας σας, όσο και για να έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να ζήσετε την ζωή σας. Αλλά ένας καλός ύπνος  μπορεί να φαίνεται σαν ένα άπιαστο όνειρο, ειδικά αν υποφέρετε από προβλήματα ύπνου για χρόνια.

Advertisement

42% των Αμερικανών ανέφεραν πως ξυπνούν στη μέση της νύχτας, με 29% δυσκολεύονται να ξανακοιμηθούν, σύμφωνα με μια μελέτη έρευνα που έγινε από το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου.

Ποια είναι η  λύση ;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάτι τόσο απλό όσο ένα μείγμα της  ζάχαρης και αλατιού μπορεί να αναστείλει αυτές τις ορμόνες του στρες , και μπορείτε και πάλι να διεκδικήσετε έναν καλύτερο ύπνο.

Η ζάχαρη(βιολογική) και το αλάτι(ροζ Ιμαλαίων) είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση ενός υγιούς μεταβολισμού.  Αυτά είναι τα θρεπτικά συστατικά που κρατούν τις ορμόνες του στρες σας υπό έλεγχο και να επιτρέπουν στα κύτταρα σας για να κάνουν τη δουλειά τους, τα οποία πρόκειται να λάβουν καύσιμα για την παραγωγή ενέργειας.

Χρειάζεσαι:

5 κουταλιές της σούπας βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ή ζάχαρη καρύδας.
Προαιρετικό:1 κουταλιά της σούπας sucanat / Rapadura (είναι ακατέργαστη ζάχαρη από χυμό ζαχαροκάλαμου)
2 κουταλάκια του γλυκού από αλάτι Ιμαλαίων ή μιας καλής ποιότητας αλάτι.
Βάλτε το μείγμα σε ένα μικρό δοχείο και ανακινήστε καλά. Η συνιστώμενη αναλογία είναι 1: 5 αλάτι με τη ζάχαρη. Φροντίστε να είναι κοντά στο κρεβάτι σας, όπου μπορείτε να φτάσετε εύκολα γι ‘αυτό το βράδυ.

Πάρτε ένα μικρό μέρος με ένα κουτάλι και αφήστε το να διαλυθεί κάτω από τη γλώσσα σας, για να πάει κατευθείαν στο αίμα σας.

Το μείγμα θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πολύ γρήγορα..

Ανεξάρτητος ερευνητής υγείας, Ο Matt Stone, εξηγεί πώς λειτουργεί αυτό στο βιβλίο του,
”Το μείγμα αλάτι και ζάχαρη είναι ένα απόλυτο ”must” για τις νυχτερινές εκδηλώσεις του στρες. Για ξυπνήματα μεταξύ 2-4 π.μ., που συνοδεύονται από ένα αίσθημα περίσσειας αδρεναλίνης που κυκλοφορεί μέσω του συστήματος σας, το αλάτι και η ζάχαρη κάτω από τη γλώσσα είναι η μόνος τρόπος να απομακρυνθεί το στρες με φυσικό τρόπο… Κρατήστε το μείγμα ζάχαρης / αλάτι στο κομοδίνο σας για εύκολη και αλόγιστη πρόσβαση μέχρι να σταματήσετε να ξυπνάτε στη μέση της νύχτας”
© Παρακαλούμε σε τυχόν αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου να γίνει σαφής αναφορά με ενεργή ανοιχτή πηγή στο healingeffect.gr
healthyrecipeshome.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!