Coffee Art Young Closeup Beauty Portrait Woman

Μερικές φορές ζητάμε πολλά από τους ανθρώπους στη ζωή μας, είτε είναι συνεργάτες, φίλους, συνεργάτες ή απλά γνωστούς. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να σταματήσουμε αμέσως να περιμένουμε από τους άλλους..

Advertisement

1. Μην περιμένετε να συμφωνούν πάντα οι άλλοι μαζί σας!

Έχετε το δικαίωμα να υποστηρίζετε τις απόψεις σας, όμως ενώ μπορεί να φαίνεται σωστό για εσάς, οι άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι φυσιολογικό! Οι άνθρωποι στη ζωή σας δεν χρειάζεται να συμφωνούν μαζί σας όλη την ώρα, και δεν χρειάζεται πάντα να συμφωνείτε και εσείς μαζί τους.

2. Μην περιμένετε να σας σέβονται οι άλλοι όπως και να έχει..

Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να σέβεστε εσείς τον εαυτό σας. Θα πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου και να προσέχεις τον εαυτό σου. Εάν οι άλλοι άνθρωποι δεν σας σέβονται καθόλου, αδιαφορείστε για αυτούς και αλλάξτε σελίδα.. Πιθανότατα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σας σέβονται.

3. Μην περιμένετε να αρέσετε σε όλους!

Ακόμη και να είστε ένα υπόδειγμα ανθρώπου, οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί ο ένας απο τον άλλο..έτσι δεν θα αρέσετε πάντα σε όλους και δεν χρειάζεται να αρέσετε, αγαπήστε και αποδεχτείτε πρώτοι τον εαυτό σας.

Μήν χάσετε:

4. Μην περιμένετε από του άλλους να είναι αυτοί που εσείς θέλετε όπως τους θέλετε!

Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο. Οι άνθρωποι στη ζωή μας είναι ανεξάρτητοι άνθρωποι. Μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθείτε κάποιες φορές να ελέγχετε τα πάντα, όμως πρέπει να γίνεται κατανοητό και σεβαστό πως ο καθένας κάνει ότι πιστεύει για τον εαυτό του, αν δεν μας αρέσει αυτό μπορούμε να πάμε παρακάτω..  Αν σέβεσαι τους ανθρώπους όπως ακριβώς είναι, τότε είναι πιθανό να σας σεβαστούν και αυτοί λίγο περισσότερο.

5. Μην περιμένετε από τους άλλους να διαβάζουν την σκέψη σας & παράλληλα να γνωρίζουν σκέφτεστε ανά πάσα στιγμή..

Οι φίλοι σας δεν είναι αναγνώστες μυαλού. Αν κάτι σας ενοχλεί επικοινωνήστε το μαζί τους! Από την άλλη πλευρά, αν είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με τη σχέση σας μαζί τους, μπορείτε επίσης να τους το πείτε..Επικοινωνήστε λοιπόν τις σκέψεις σας!

6. Μην περιμένετε απο τους άλλους να αλλάξουν για εσάς!

Όπως δεν θα πρέπει να αλλάξετε για τους άλλους ανθρώπους, το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους στη ζωή σας. Εάν νομίζετε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, μια ήπια ενθάρρυνση για αυτό είναι αποδεκτή, αλλά μην προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τους άλλους προς αλλαγή.

7. Μην περιμένετε οι άλλοι να αποδέχονται ότι και να κάνετε..

Καμιά φορά κάνουμε λάθη, και είναι καλό να είμαστε ανοιχτοί στο να ακούμε για αυτά και να τα αποδεχόμαστε!

© Παρακαλούμε σε τυχόν αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου να υπάρχει ρητή αναφορά(με ενεργό link) στο εξής: Επιμέλεια και ελεύθερη μετάφραση κειμένου:healingeffect.gr

via higherperspectives.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!