Ξεχασμένη θεραπευτική συνταγή με ζεστό νερό, του διάσημου θεραπευτή Peter Dimkov, που αποδεδειγμένα λιώνει το λίπος και θεραπεύει σοβαρές ασθένειες.

Advertisement

Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι το πιο χρήσιμο υγρό για την ανθρώπινη υγεία. Σύμφωνα με ξεχασμένη συνταγή του Peter Dimkov, διάσημου θεραπευτή, η θεραπεία με ζεστό νερό, είναι ένα θαύμα για το σώμα μας.

Αρκετά φλιτζάνια ζεστού νερού με μια σταγόνα χυμό λεμονιού, τα οποία πίνετε με μικρές γουλιές μέσα σε μία ώρα, θα σας κάνουν να ιδρώσετε.

Λοιπόν, με τον ιδρώτα του σώματος μας βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε βλαβερές τοξίνες, καθώς και ουρικό και γαλακτικό οξύ, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν μια σειρά από καρδιαγγειακά προβλήματα και εμποδίζουν την κανονική κυκλοφορία.

Σύμφωνα με αυτή την ξεχασμένη συνταγή, αφού ιδρώσουμε πρέπει να πίνουμε νερό σε θερμοκρασία δωματίου κατά την επόμενη ώρα για να αποκατασταθεί η ισορροπία της υγρασίας του σώματός μας.

Αυτός ο γενικός καθαρισμός του σώματος πρέπει να ασκείτε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, συμβουλεύει ο Peter Dimkov. Και για πρόληψη, ο θεραπευτής μας συμβουλεύει να πίνουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό με άδειο στομάχι, μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα, τρεις φορές την ημέρα.
Αυτό ενεργεί ως καθαριστικό του στομάχου και των εντέρων από τα συσσωρευμένα τρόφιμα που βρίσκονται υπό επεξεργασία στο στομάχι, τα κατάλοιπα και τα δηλητήρια μας. Ο Dimkov είπε ότι αφού όλοι πλένουμε τα πιάτα με λίπη με ζεστό νερό, γιατί όχι να μην καθαρίζουμε και το σώμα μας με αυτόν τον τρόπο.

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα αυτής της απλής και φθηνής διαδικασίας.

Μόλις μετά από μια εβδομάδα θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα του προσώπου σας έχει αποκτήσει λάμψη.
Θα πείτε «αντίο» στο αιώνια πρησμένο και ακανόνιστο στομάχι και εύκολα θα απαλλαγείτε από τα συσσωρευμένα απόβλητα. Δεν χρειάζεται επιπλέον φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία της δυσάρεστης δυσκοιλιότητας.
Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε με τα ανεκτίμητα οφέλη αυτής της μοναδικής και ξεχασμένης θεραπείας με ζεστό νερό.

awakengr.com via healthyfoodandhomeremedies & revealedtheninthwave

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!