Το λάδι καρύδας είναι ένα έλαιο που εξάγεται από τον πυρήνα ή το κρέας των ώριμων καρύδων που συλλέγονται από κοκκοφοίνικα. Έχει διάφορες εφαρμογές!

Advertisement

Υποδεχτείτε αυτό το φυσικό καθαριστικό προσώπου με λάδι καρύδας και μαγειρική σόδα, και πείτε αντίο στις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου!

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε μια συνταγή για ένα απίστευτο φυσικό καθαριστικό προσώπου που θα παρέχει βαθύ καθαρισμό των πόρων και θα βοηθήσει να αφαιρέσετε την ακμή και τα σπυράκια.

Επιπλέον,  θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, θα αποβάλει την υπερβολική βρωμιά και τη σκόνη ώστε να αφαιρέσετε την ακμή, ουλές και κοκκινίλες.

Αυτό το φυσικό καθαριστικό προσώπου συνδυάζει δύο εκπληκτικά και αποτελεσματικά φυσικά συστατικά -Το λάδι καρύδας και τη νμαγειρική σόδα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μαγειρική σόδα είναι ένα πολύ ισχυρό, ευέλικτο συστατικό που χρησιμοποιείται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μαγειρική σόδα για την παρασκευή διαφόρων προϊόντων.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι μαγειρική σόδα έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα προϊόν ομορφιάς για το δέρμα, τα δόντια και τα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία της ακμής, γιατί η μαγειρική σόδα έχει την ικανότητα να διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα του pH του δέρματός σας και την πρόληψη της ακμής.

Το λάδι καρύδας είναι χρήσιμο πολύ, επειδή έχει παρέχει ισχυρή ενυδάτωση, επούλωση και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Είναι ένα πολύ γνωστό φυσικό προϊόν για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας του δέρματος!!

Σόδα και καρύδα

Χρόνος προετοιμασίας: 3 λεπτά

συστατικά:

Δύο κουταλάκια του γλυκού λάδι καρύδας
Ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα (χωρίς αλουμίνιο).

Οδηγίες:

Πάρτε ένα μικρό μπολ, βάζουμε τα υλικά σε αυτό και ανακατεύουμε καλά. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια πάστα. Χρησιμοποιήστε αυτή την πάστα απευθείας στο δέρμα και τρίψτε την περιοχή αργά. Μετά από αυτό, το αφήνετε για περίπου πέντε λεπτά.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να πλύνετε το μίγμα και ενώ ξεπλένετε κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή για μια ακόμη φορά. Το λάδι καρύδας έχει την ικανότητα να ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, έτσι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε καμία ενυδατική κρέμα μετά το ξέβγαλμα.

Ελπίζουμε ότι αυτή η απλή συνταγή θα βοηθήσει το δέρμα σας!

Επιμέλεια κειμένου: healingeffect.gr

Με στοιχεία από healthonlinecentral.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!