Πάνω από 45.000 ασθενείς με καρκίνο λένε ότι αυτό το ποτό τους θεράπευσε!
Δισεκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν και αρκετοί πεθαίνουν από καρκίνο κάθε μέρα, κάτι που ήταν ένας λόγος αρκετός για έναν Αυστριακό γιατρό τον Rudolf Breuss να αφιερώσει τη ζωή του για να βρει μια φυσική θεραπεία κατά του καρκίνου.

Advertisement

Ως αποτέλεσμα ετών μελέτης, ο ίδιος τελικά κατάφερε να αναπτύξει μια δίαιτα 42 ημερών μόνο με χυμούς που μπορεί να εξοντώσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Εισήγαγε αυτή την καταπληκτική διατροφή το 1980 και από τότε, περισσότεροι από 45.000 ασθενείς έχουν σύμφωνα με πληροφορίες εφαρμόσει με επιτυχία αυτήν την θεραπεία.

Επιπλέον, άνθρωποι που είχαν καρκίνο δοκίμασαν δωρεάν αυτή τη δίαιτα, σε ορισμένες περιπτώσεις, για μία μόνο εβδομάδα και ανέφεραν σημαντικά θετικά οφέλη για την υγεία και επιδράσεις, όπως οι ακόλουθες:

Βελτίωση ύπνου
Αυξημένη ενεργητικότητα
Μειωμένος κίνδυνος γρίπης και κρυολογήματος

Η Διατροφή
Αυτή η δίαιτα αναφέρεται σαν Breyss Cancer Cure (η Breyss θεραπεία του καρκίνου), κατά την οποία οι ασθενείς συνιστάται να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε στερεά τρόφιμα για 42 ημέρες. Ως υποκατάστατο, θα πρέπει να καταναλώνουν λαχανικά που θα έχουν μετατρέψει σε χυμό.

Μια από τις συνταγές απαιτεί:

1 παντζάρι
1 καρότο
1 σέλινο
1/2 πατάτα
1 ραπανάκι

Όλα αυτά τα συστατικά πρέπει να αποχυμωθούν εντελώς μέχρι να αφαιρέσετε οποιαδήποτε κομμάτια.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για να παρατηρήσουμε τη δημιουργία του χυμού Breuss.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο μπορείτε να διπλασιάσετε τα συστατικά ώστε να κάνετε 2 μερίδες. Το Γκουάβα προστίθεται μόνο για τη γεύση.

Πώς λειτουργεί η δίαιτα
Ο Δρ Breuss πιστεύει ακράδαντα ότι τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν στις πρωτεΐνες από τα στερεά τρόφιμα. Αυτή η δίαιτα είναι κυριολεκτικά σχεδιασμένη για να λιμοκτονήσουν τα κύτταρα.

Επιπλέον, τα συστατικά επιλέγονται προσεκτικά για την ικανότητά τους στην καταπολέμηση του καρκίνου. Εδώ είναι τα οφέλη από το καθένα.

Παντζάρι
Οι Ευρωπαίοι έχουν χρησιμοποιήσει τεύτλα αιώνες τώρα στη θεραπεία του καρκίνου. Αυτό το καταπληκτικό λαχανικό παρέχει στον οργανισμό μας μία σειρά με θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο που βοηθούν να καταπολεμήσει τη νόσο.

Επιπλέον, τα παντζάρια καθιστούνται ικανοποιητικά στην καταπολέμηση όγκων καθώς αφαιρούν καρκινογόνες τοξίνες από το συκώτι, το λεμφικό σύστημα και τα νεφρά.

Καρότο
Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Newcastle, τα καρότα περιέχουν πολυκετυλένια μία ισχυρή χημική ένωση ενάντια του καρκίνου η οποία έχει την ικανότητα να μειώνει την ανάπτυξη του όγκου.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες άλλες μελέτες που έχουν δείξει ότι τα καρότα περιέχουν ακόμη μία ένωση που καταπολεμά τον καρκίνο που ονομάζεται falcirinol και η οποία μείωσε το μέγεθος των όγκων σε αρουραίους κατά το ένα τρίτο.

Σέλινο
Το σέλινο περιέχει μία ένωση την απιγενίνη η οποία, σύμφωνα με μια μελέτη του 2013, εξάλειψε πάνω από 86% του καρκίνου του πνεύμονα. Σύμφωνα με παλαιότερες μελέτες, η απιγενίνη έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τα καρκινικά κύτταρα από την ταχεία αναπαραγωγή.

Πατάτα
Σύμφωνα με πολλές μελέτες, η πατάτα καταστέλλει την αναπαραγωγή των καρκίνων του παχέος εντέρου, του προστάτη, του ήπατος, του τραχήλου της μήτρας, του στομάχου και του λεμφώματος. Επιπλέον, προκαλεί την απόπτωση (θάνατο) των καρκινικών κυττάρων.

Ραπανάκι
Η κατανάλωση του θα αποτοξινώσει το σώμα σας και θα του παρέχει άφθονη βιταμίνη C και ανθοκυανίνες.
Οι ανθοκυανίνες έχουν αντιοξειδωτική δράση έτσι καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν το DNA μας από βλάβες, ενώ η βιταμίνη C σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα οριστικά.

Προσοχή:Οι πληροφορίες που περιέχονται στο site έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

proionta-tis-fisis.com via waysofhealthylife365.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!