του Pao L. Chang

Advertisement

Οι λέξεις δεν είναι μόνο στοιχεία λόγου ή γραφής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια κινείται στον χώρο.

Όταν οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα μας, μεταμορφώνονται σε δονήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατευθύνουμε ενέργεια εκεί που θέλουμε.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα της μαγείας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα γελάσουν στην ιδέα της μαγείας ως αληθινή αλλά δεν θα γέλαγαν αν ήξεραν τι είναι η μαγεία.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που ελέγχουν το σύστημα γνωρίζουν καλά πώς να χρησιμοποιούν την μαγεία και το κάνουν πολύ καλά. Το κακό είναι ότι η μαγεία χρησιμοποιείται όχι για πολύ καλούς σκοπούς.

Ετυμολογία της λέξης «Μαγεία»
Η λέξη μαγεία προέρχεται από την γαλλική λέξη magique, την λατινική λέξη magicus και την ελληνική λέξη μαγικός. Ένας από τους πρώτους ορισμούς της μαγείας ήταν «η τέχνη της επιρροής των γεγονότων και της παραγωγής θαυμάτων με την χρησιμοποίηση κρυφών φυσικών δυνάμεων». Mε άλλα λόγια είναι η τέχνη της χρησιμοποίησης φυσικών δυνάμεων για να ελέγξουμε την ενέργεια και μέσω αυτής να παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Μήν χάσετε:

Η μαγεία έχει μεγάλη σχέση με την μαγνητική και την ηλεκτρική ενέργεια.
Το πιο ισχυρό πράγμα στο σύμπαν είναι η ενέργεια. Αν καταφέρναμε να μάθουμε πως να την ελέγχουμε και να την διοχετεύουμε εκεί που θέλουμε, θα γινόμασταν πανίσχυροι.

Η τέχνη της μαγείας συχνά εξασκείται συνδυάζοντας συγκεκριμένες λέξεις και γεωμετρίες. Οι τύποι των λέξεων που χρησιμοποιούνται στις τελετές μαγείας είναι εκείνες οι λέξεις που παράγουν δυναμικούς ηχητικούς τόνους όταν εκφωνούνται. Αυτοί οι ηχητικοί τόνοι έχουν ισχυρά δονητικά μοτίβα τα οποία χρησιμοποιούνται για να χαλιναγωγήσουν και να κατευθύνουν την ενέργεια. Ο ήχος είναι ικανός να κατευθύνει την ενέργεια διότι περιέχει συγκεκριμένα μοτίβα συχνοτήτων που προσελκύουν την ενέργεια και την καθοδηγούν. Εξάλλου ο ήχος είναι μία από τις φυσικές δυνάμεις που χρησιμοποιείται από την φύση για να δημιουργήσει δομές και ιερές γεωμετρίες.

Παραπάνω ένα παράδειγμα του πως ο ήχος μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια:

Η δύναμη των λέξεων
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί, πώς οι λέξεις μπορούν κάποιες φορές να μας πληγώνουν πολύ; Όταν κάποιος σου πει κάτι που σε πειράξει πάρα πολύ, νιώθεις σαν κάποιος να σου έμπηξε ένα μαχαίρι. Οι λέξεις πονούν γιατί εμπεριέχουν δόνηση και ενέργεια. Η κατάλληλη δονούμενη ενέργεια μπορεί να εισχωρήσει στο σώμα μας και στον ψυχισμό μας, διαταράσσοντας μας αρνητικά ή προκαλώντας μας θετικές επιδράσεις.

Όταν μιλάμε, στέλνουμε δονήσεις στο μαγνητικό πεδίο της Γης, το πεδίο που δημιουργεί την πραγματικότητα της Γης. Όταν καταλάβουμε την πραγματική δύναμη των λέξεων θα γνωρίζουμε ότι οι λέξεις ελέγχουν και κατευθύνουν ενέργεια. Γι΄ αυτό ακριβώς είναι μαγικές.
Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε, σκεφτείτε πριν.

Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου για την Επιστήμη του Πνεύματος
via The Mind Unleashed

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!