Θεράπευσε την φλεβίτιδα με αυτή την απλή συνταγή της γιαγιάς της. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα!

Advertisement

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους εμφανίζονται κιρσοί, αλλά ίσως ο μεγαλύτερος παράγοντας να είναι το οικογενειακό ιστορικό. Παρ` όλα αυτά, ανεξάρτητα από το λόγο που έχετε φλεβίτιδα, δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί υπάρχουν φυσικές θεραπείες που μπορούν να τις αντιμετωπίσουν.

Συνηθέστερα εμφανίζονται σε γυναίκες στα τέλη της τρίτης δεκαετίας τους, αλλά και οι άνδρες δεν αποκλείονται επίσης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν την εμφάνιση κιρσών, όπως: η κληρονομικότητα, ορμονικές αλλαγές, η ηλικία, κυκλοφορικά προβλήματα και η έλλειψη άσκησης.

Ευτυχώς, αυτή η κατάσταση είναι θεραπεύσιμη με ένα απλό μείγμα από 3 συστατικά: Καρότα, μηλόξυδο και Aloe Vera.

Εδώ είναι πώς να προετοιμάσετε τη συνταγή:

Συστατικά:

Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρότα
Μισό φλιτζάνι Aloe Vera (το τζελ)
Μισό φλιτζάνι μηλόξυδο

Παρασκευή:
Βάλτε όλα τα 3 υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να επιτευχθεί μία κρεμώδης υφή.

Χρήση:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τη συνταγή για τους κιρσούς σας και να τοποθετήσετε τα πόδια σας κάπου ψηλά για μισή ώρα. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε το διάλυμα με κρύο νερό. Θυμηθείτε να εφαρμόζετε αυτό το φάρμακο κάθε μέρα. Οι φυσικές θεραπείες είναι αποτελεσματικές, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να τις εφαρμόζετε συνεχόμενα για όσο σας βοηθούν.

Ένας άλλος τρόπος για να απαλλαχτείτε από τους κιρσούς είναι να εκτελέσετε ένα ελαφρύ μασάζ. Σιγουρευτείτε ότι ασκείται πίεση στη γύρω περιοχή και ποτέ απευθείας στις φλέβες. Ξεκινήστε μασάζ στα πόδια σας ελαφρά με τις παλάμες σας και στη συνέχεια προχωρήστε σιγά-σιγά στους γοφούς. Το μασάζ θα τονώσει τους ιστούς σας και θα επιδιορθώσει σημεία με συμφόρηση της ροής του αίματος στην καρδιά, μειώνοντας αποτελεσματικά τους κιρσούς.
Δείτε και 4 σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες!

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και αιθέρια έλαια από κυπαρίσσι ή άρκευθο για μασάζ, καθώς μπορούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματός σας και επίσης δρουν ως τοπικά διεγερτικά.

«Τροφή»: Μπορείτε να ενισχύσετε όλα τα παραπάνω και εκ των έσω με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής που έχω να σας προτείνω για την περίπτωση!
Πρόκειται για:

1) Μία φόρμουλα υγιείας του κυκλοφορικού, αλλά και του αναπνευστικού συστήματος, που δημιουργήθηκε μετά από μελέτες του πανεπιστήμιου Αθηνών και που βοηθάει να διατηρήσετε τις αρτηρίες και τα αγγεία σας καθαρά και το κυκλοφορικό σας σε άψογη κατάσταση. Το προϊόν αποτελείται από…

– Καθαρή πιστοποιημένη Πυκνογενόλη: (Εμφανίζει θετικό αποτέλεσμα στην κυκλοφορία του αίματος (ενεργεί αντιερεθιστικά, ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, τις φλέβες και τις αρτηρίες και τις κάνει πιο ανθεκτικές στα τραύματα. Ανακουφίζει το ανεύρισμα των φλεβών, το πρήξιμο των ποδιών και χρονική φλεβική ανεπάρκεια, μειώνει τον κίνδυνο φλεβίτιδας, πρηξίματα και ερεθισμοί),

– με τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, διευρύνει μέχρι και τα τριχοειδή αγγεία και πλούσιο σε φλαβονοειδή, που όπως είδαμε συστήνονται και από την συμβατική ιατρική) και

– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά) σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.

2) Το Συνένζυμο Q10: συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος. Οι μύες της καρδιάς λειτουργούν καλύτερα εάν παρέχεται συμπληρωματικό CoQ10 (και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει την βαρύτητα που αναφέρθηκε παραπάνω). Το CoQ10, επίσης ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την αντίσταση στη ροή του αίματος.

3) και τέλος για τα ωμέγα 3: Πραγματική «βόμβα» υγείας φαίνεται να είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία, σύμφωνα με μελέτες, μειώνουν τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων και οδηγούν στη δημιουργία θρόμβων. μειώνουν το ιξώδες του αίματος και αυξάνουν την παροχή οξυγόνου στους ιστούς. Και φυσικά μιλάμε για το καλλίτερο ωμέγα 3 που είναι το EPA λόγω της διπλής του απόσταξης (μοριακή εν κενώ) απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα}!

Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com via healthylifevision.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!