«Αν ανταμώσουν, είναι γιατί έχουν πια διασχίσει την κοιλάδα της δοκιμασίας και κατά κάποιον τρόπο άντεξαν».

Advertisement

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ προς τον Άλλον, την αγαπημένη/ο, χρειάζεται να κάνεις πολλές φορές σε κομβικά χρονικά σημεία της ζωής σου, ξανά και ξανά όσο η αγάπη τους είναι παρούσα και ζωντανή, ένα ταξίδι προς την ενδοχώρα του Εαυτού σου.

ΈΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΕΝΤΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, το ταξίδι του έρωτα και υπό το κράτος του. Μονάχα που από άλλη ρωγμή εισελαύνει ο ένας και από άλλη και σε έτερο χρόνο ο άλλος. Οι ψυχές περιπλανιούνται και περιδίνονται γύρω από τον ίδιο άξονα δίχως να ανταμώνουν.

ΑΝ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ την κοιλάδα της δοκιμασίας και κατά κάποιον τρόπο άντεξαν. Είναι γιατί «η σημαία επ’ αυτών ήτο η αγάπη». Και τότε η σχέση εξελίσσεται σε αγάπη, σε έρωτα και μπορεί να κρατήσει. Ενώνονται δυο ζωές, οι οποίες όμως δεν γίνονται ποτέ μια! Κι αυτή είναι η ομορφιά. Το ζητούμενο.

Μήν χάσετε:

ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ χωρίς ναρκισσισμό αλλά από αληθινή αγάπη, με τον έρωτα να τους επισκέπτεται στις κομβικές στιγμές ευτυχίας τους χωρίς να γεννάει κενά φόβου ,ανασφάλειας ,εξάρτησης, κτλ. Παρά μόνο κατανόηση, ασφάλεια, γνώση, εμπιστοσύνη, ισορροπία, ελευθερία και σεβασμό του ατόμου.

Η αληθινή αγάπη». Απόσπασμα από το βιβλίο του Θάνου Ανεστόπουλου «Αρχίζω με το σ’αγαπώ», εκδ. Bibliotheque. Ο Θάνος Ανεστόπουλος (3 Φεβρουαρίου 1967 – 3 Σεπτεμβρίου 2016) ήταν Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ιδρυτής και μέλος του συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα. Ο Ανεστόπουλος θεωρούσε ότι «η θρησκεία είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη άπατη όλων των εποχών» και ότι «δεν θα υπάρξει ποτέ θρησκεία ανώτερη απ’ την αλήθεια».

Για την πολιτική ανέφερε πως «είναι η τέχνη του ψέματος και της ψευδαίσθησης». Επικαλούμενος τη ρήση του Λούντβιχ Έρχαρντ συμφωνεί ότι «είναι η τέχνη του να μοιράζεις μία πίτα με τέτοιο τρόπο, ώστε να πιστεύει ο καθένας ότι έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι». Για την μουσική είπε ότι «αν δεν υπήρχε, θα προσπαθούσα να την εφεύρω, αλλιώς θα δυσκολευόμουν ν’ αναπνεύσω φυσιολογικά». Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Απεβίωσε από καρκίνο. Ο ίδιος είχε ανακοινώσει την ασθένειά του μέσω Facebook το 2015.

doctv.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!