Με ένα Ποτήρι νερό
Μια απλή τεχνική εκδήλωσης και υλοποίησης των επιθυμιών σας
Η ακόλουθη τεχνική εκδήλωσης ονομάζεται «Ένα ποτήρι νερό». Βασίζεται στο γεγονός ότι το νερό αποτελεί έναν ισχυρό ενεργειακό και πληροφοριακό αγωγό, ενώ διαθέτει και θεραπευτικές ιδιότητες. Παρόμοιες τεχνικές εκδήλωσης των επιθυμιών σας μπορείτε να βρείτε στη «Μέθοδο Σίλβα», στο «Transurfing» ή ακόμη και σε αρχαία τελετουργικά.

Advertisement

Θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τις εσωτερικές σας ικανότητες εκδήλωσης, και θα σας δώσει ενέργεια προκειμένου να επιτύχετε κάτι που θέλετε να γίνει πραγματικότητα στη ζωή σας.
Με απλά λόγια, η τεχνική αυτή ισχυροποιεί τις επιθυμίες σας και σας βοηθά να κινηθείτε προς την πραγματοποίησή τους. Για να εφαρμόσετε την τεχνική θα χρειαστείτε ένα καθαρό φύλλο χαρτιού ή ένα χαρτάκι σημειώσεων και ένα ποτήρι νερό (κατά προτίμηση καλής ποιότητας). Καταγράψτε αυτό που θέλετε να γίνει πραγματικότητα με τη μορφή βεβαιότητας.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να προσελκύσετε έναν/μια σύντροφο, τότε θα πρέπει να γράψετε μια φράση παρόμοια με την παρακάτω: «Βρίσκομαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να συναντήσω τον/την τέλειο/α σύντροφο. Είμαι έτοιμος/η να δώσω και να πάρω αγάπη.

Είμαι έτοιμος/η να μοιραστώ τη ζωή μου με τον/τη σύντροφο που θα με βοηθήσει να αξιοποιήσω πλήρως τις δυνατότητές μου και αντιστοίχως κι εγώ θα γίνω ο καταλύτης για τη δική του/ της αυτοπραγμάτωση. Η ζωή μου είναι γεμάτη με αγάπη και ρομαντισμό».
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες λέξεις. Υπάρχουν πολλές λίστες σχετικά με διάφορα θέματα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το πεδίο στο οποίο θέλετε οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα και να χρησιμοποιήσετε την πεποίθηση που σας εκφράζει περισσότερο ή ακόμα και να γράψετε μία μόνοι σας.

Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να σας φαίνεται κάπως ανούσια, όμως το σώμα σας στα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας χρειάζεται να ακούσει τις ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να συγχρονίσετε την ενέργειά του με τις λειτουργίες του εγκεφάλου και της καρδιάς σας, προκειμένου να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Να θυμάστε ότι κάθε είδους τεχνική εκδήλωσης ή δημιουργικού οραματισμού είναι απλώς το πρότυπο ενός τρόπου σκέψης που σας δίνει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με τα υψηλότερα επίπεδα της συνειδητότητας πιο αποτελεσματικά για την επίτευξη των στόχων σας. Καμία τεχνική δεν κάνει θαύματα. Απλά χρησιμοποιούνται ως μέσα συντονισμού της σκέψης σας, η οποία δημιουργεί την πραγματικότητά σας.

Αφού επιλέξετε τις επιθυμίες σας – όπως να βρείτε μια καινούρια δουλειά, να βρείτε χρήματα για ένα συγκεκριμένο έργο ή θέματα που σχετίζονται με την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους – γράψτε τις στο φύλλο χαρτιού ή το χαρτάκι σημειώσεων και κολλήστε το στο ποτήρι με το νερό (θυμηθείτε τα πειράματα με το νερό που πραγματοποιήθηκαν από τον δρα Masaru Emoto). Μπορείτε επίσης απλώς να τοποθετήσετε το ποτήρι πάνω από το φύλλου χαρτιού. Μην κάνετε τον κατάλογο με τις επιθυμίες πολύ μεγάλο, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να τις θυμηθείτε. Το κλειδί είναι η πρόθεσή σας και η ικανότητά σας να επικεντρωθείτε στην κατάσταση που περιγράφεται στις επιθυμίες σας.

Μήν χάσετε:

Στο επόμενο βήμα σας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την ενέργεια στα χέρια σας. Ένας από τους πιο απλούς τρόπους είναι να τρίψετε τις παλάμες σας μεταξύ τους. Αυτό το απλό τέχνασμα ενεργοποιεί τη ροή της ενέργειας στα χέρια σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις παλάμες σας γύρω από το ποτήρι του νερού. Ορισμένοι προτιμούν να αγγίζουν το γυάλινο ποτήρι με τα χέρια τους, ενώ άλλοι τοποθετούν τα χέρια τους σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό, γεγονός που τους δίνει την ευκαιρία να νιώσουν την ενέργεια που ρέει ανάμεσα στα χέρια τους.

Πείτε φωναχτά την επιθυμία σας ή σιωπηλά μέσα στο μυαλό σας (όταν το λέτε φωναχτά ενδυναμώνετε την επιθυμία επειδή συμβάλλει και η φωνή σας στην εκδήλωση της διαδικασίας της σκέψης). Τώρα οραματιστείτε έντονα την κατάσταση που περιγράφετε στο χαρτί σας και την επιθυμία που θέλετε να γίνει πραγματικότητα, ενώ επικεντρώνεστε στην αποστολή της ενέργειάς σας προς το ποτήρι με το νερό ανάμεσα στα χέρια σας. Η ενέργειά σας ρέει εκεί που βρίσκεται η προσοχή σας. Έτσι, όταν επικεντρώνετε την ενέργειά σας στο ποτήρι με το νερό ενώ οραματίζεστε την επιθυμία σας και τη λέτε φωναχτά, τη φορτίζετε με τη σκέψη της επιθυμίας σας. Θυμηθείτε, το νερό είναι ένας πολύ ισχυρός ενεργειακός και πληροφοριακός αγωγός. Μπορείτε να φορτίσετε το νερό για όσο χρονικό διάστημα νιώθετε άνετα, αλλά μην το παρακάνετε (συνήθως μέχρι 2 λεπτά είναι αρκετό). Τέλος, πιείτε το νερό.

Μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική αυτή κάθε πρωί ή κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, πολλοί γιατροί συμβουλεύουν να πίνετε τουλάχιστον 1 ποτήρι νερό κάθε πρωί αφού ξυπνήσετε. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε αυτή την τεχνική πραγματοποίησης επιθυμιών στην πρωινή ρουτίνα σας ή να την υιοθετήσετε ως τον καθημερινό πρωινό σας διαλογισμό. Αν έχετε περισσότερες από μία επιθυμίες που θέλετε να υλοποιηθούν, τότε χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό ποτήρι για καθεμία και βεβαιωθείτε ότι κανείς άλλος δεν πίνει από το ποτήρι που χρησιμοποιείτε για την τεχνική.

Η δύναμη της πρόθεσής σας και ο συγχρονισμός της με εκείνο που επιθυμεί ο ανώτερος εαυτός σας είναι τα κλειδιά για την τεχνική εκδήλωσης. Φορτίζετε το νερό με την πρόθεσή σας και όταν το πίνετε ενεργοποιείτε ολόκληρο το σώμα σας με την πρόθεση αυτή (όπως ίσως γνωρίζετε ήδη ολόκληρο το σώμα σας αποτελείται από περίπου 60-75% νερό). Έτσι, όλο το σώμα σας είναι γεμάτο με την πρόθεσή σας και θα σας καθοδηγήσει προς την πραγματοποίηση της επιθυμίας σας, αν είστε πρόθυμοι να το ακούσετε και να δράσετε. Αυτή η τεχνική είναι πολύ ισχυρή.

«Ένα ζωντανό σώμα δεν είναι κάτι σταθερό, αλλά μια ρέουσα κατάσταση, όπως μια φλόγα ή μια δίνη: το σχήμα και μόνο είναι σταθερό, ενώ η ουσία είναι ένα ρεύμα ενέργειας που πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο» – Alan Watts
Μια άλλη σημαντική πτυχή της τεχνικής προκειμένου να είναι επιτυχής είναι να είστε ρεαλιστικοί. Φυσικά μπορεί να θέλετε να κερδίσετε το λαχείο, αλλά πρέπει να σκεφτείτε και τις συνέπειες (πχ το σύνδρομο αιφνίδιου πλουτισμού). Πρέπει να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη των επιθυμιών σας καθώς και τα αποτελέσματα των σκέψεών σας. Η συναισθηματική και ενεργειακή σας κατάσταση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτής της ισχυρής τεχνικής εκδήλωσης. Αν επιθυμείτε κάτι που πραγματικά χρειάζεστε και είναι εντός των ορίων της αποστολής που σας έχει δοθεί από τον ανώτερο εαυτό σας, τότε η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί πραγματικά να επιταχύνει τη διαδικασία πραγματοποίησης της επιθυμίας σας.

«Δεν μπορούμε πάντα να παίρνουμε ό,τι θέλουμε, αλλά αν μερικές φορές προσπαθήσουμε, μπορούμε να πάρουμε ό,τι χρειαζόμαστε» – Mick Jagger, Rolling Stones
Κατευθύνοντας την προσοχή και την ενέργειά σας από τα χέρια σας προς το νερό μέσα στο ποτήρι, εντοπίζετε και ενδυναμώνετε την επιθυμία σας να πραγματοποιήσετε όσα θέλετε στη ζωή σας. Το νερό καταγράφει τις πληροφορίες που του στέλνετε. Αφού πιείτε το νερό, τα σωματίδια που περιέχουν τις πληροφορίες εξαπλώνονται σε όλο το σώμα σας και συντονίζουν το μορφολογικά πεδίο σας στο να εκπέμψει την επιθυμία σας.

Αν δεν έχετε ξαναδοκιμάσει αυτή την ενέργεια, μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε με την εξάσκηση (υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε την ενέργεια). Το νερό είναι ένα πολύ ήπιο στοιχείο και επηρεάζεται εύκολα από την ενέργεια που προέρχεται από τα χέρια σας (ακόμα κι αν δεν μπορείτε συνειδητά να το αισθανθείτε ακόμη).

7 Ομόκεντροι Κύκλοι Αυτογνωσίας

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!