ενίσχυση ανοσοποιητικού

Γλυκιά συνταγή τόνωσης του ανοσοποιητικού, η οποία θα ενισχύσει τα οστά σας και θα βελτιώσει τις μετρήσεις του αίματος σας

Advertisement

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, προβλήματα με τα οστά τους ή τις τιμές των εξετάσεων του αίματός τους. Αν είστε ένας από αυτούς, είναι η τυχερή σας μέρα, διότι σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την πιο ισχυρή εγχώρια θεραπεία η οποία θα βελτιώσει την γενική αίματος σας, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα καθώς και τα οστά σας.
Ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό είναι παντοδύναμο: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Είναι πολύ απλό να την προετοιμάσετε, απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

Λίγα αποξηραμένα σύκα
Λίγα αποξηραμένα βερίκοκα
Καρύδια (όσα θέλετε)
Μέλι (κατά βούληση)
Ένα ολόκληρο λεμόνι (με τη φλούδα)
200 γραμμάρια σταφίδες.

Οδηγίες:
Πρώτα απ ‘όλα, πολτοποιήστε όλα τα υλικά σε μια μηχανή κοπής κιμά, ή μπορείτε να τα ψιλοκόψετε και να τα αναμίξετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά. Στο τέλος, αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βάζο.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε το μείγμα στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:
Θα πρέπει να πάρετε μια κουταλιά από αυτή την καταπληκτική συνταγή δύο φορές την ημέρα. Φροντίστε να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας το πρωί με άδειο στομάχι και μία πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε να βάλετε μία κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, στο ρόφημά σας ή σε ένα φλιτζάνι γάλα ως γλυκαντική ουσία.

Επιτρέπεται να δώσετε από αυτό το μείγμα ακόμη και στα παιδιά σας, αν είναι ηλικίας άνω των 4 ετών. Ωστόσο, θα πρέπει να τους δώσετε μόνο μία κουταλιά της σούπας, μία φορά την ημέρα.

Αυτή η θαυματουργή σπιτική θεραπεία θα βελτιώσει την γενική αίματος σας, να αποκαταστήσει το μυελό των οστών σας και θα βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

proionta-tis-fisis.com via naturalhealingmagazine.net

 

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!