Εκπληκτικό ίαμα

Τώρα που το κρύο και η εποχή της γρίπης ξεκίνησε, αυτό το ιαματικό τονωτικό θα σας βοηθήσει να μείνετε υγιείς και δυνατοί, ώστε να μην αρρωστήσετε!!

Advertisement

Το πράσινο τσάι σε συνδυασμό με την κουρκούμη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την καταπολέμηση της φλεγμονής ώστε να κρατήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα ισχυρό! Ακόμα κι αν αυτό το πράσινο τονωτικό τσάι είναι μια ισχυρή ενίσχυση για την προστασία σας, παράλληλα έχει μια υπέροχη γεύση που θα σας ικανοποιήσει γευστικά..Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, πίνετε άφθονο πράσινο τσάι.

Τα παρακάτω:Γλυκό μήλο, με αρωματικά κανέλας, επίσης γεύση με λεμόνι, ακατέργαστο μέλι, κουρκούμη, λάδι καρύδας,τζίντζερ,πιπέρι καγιέν και μαύρο πιπέρι δημιουργούν ένα γευστικό μείγμα από συστατικά που είναι πραγματικά υπέροχο, ιδίως όταν συνδυάζεται με οργανικό πράσινο τσάι. Αυτό η τονωτική υπερτροφή θα πρέπει να λαμβάνετε σε εβδομαδιαία βάση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα!Το Πράσινο τσάι,Αυτό το απολαυστικό τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, οι οποίες εχουν φυτοχημικά που λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά. Οι πολυφαινόλες είναι το κλειδί για τα πολλά οφέλη..

Οι Κατεχίνες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις αντιοξειδωτικές επιδράσεις που σχετίζονται με το πράσινο τσάι. Τα οφέλη υγείας του πράσινου τσαγιού έχουν μελετηθεί εκτενώς και αυτές οι μελέτες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι προσφέρει σημαντική προστασία έναντι διαφόρων μορφών καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της LDL χοληστερόλης, και εγκεφαλικά επεισόδια!!

Όλα τα συστατικά σε αυτό το τονωτικό έχουν ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Η επούλωση φημίζεται για την αντι-βακτηριακή της δράση,είναι  αντι-ιικό, αντι-φλεγμονώδη,επίσης έχει αντι-μικροβιακές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει  το στήθος και τηρινική συμφόρηση, υποστηρίζει και ένα υγιές πεπτικό σύστημα, και φυσικά την συνολική αποτοξίνωση του οργανισμού.

Για το κρύωμα και την γρίπη συνιστάτε η καταπολέμηση με μήλο ,πράσινο τσάι με κουρκούμη , ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη που παρέχει και να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής..

Για 4 φλιτζάνια
4 ½ φλιτζάνια καθαρό νερό
1 μεγάλο μήλο κομμένο σε φέτες
2 ξυλάκια κανέλας(Κευλάνης κατα προτίμηση)
1 κουταλάκι του γλυκού οργανική κουρκούμη σκόνη ή 2-ποντους κομμάτι φρέσκο κουρκούμη, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
2 εκατοστά κομμάτι φρέσκο, αποφλοιωμένο τζίντζερ κομμένο σε χοντρά κομμάτια
2 κουταλάκια του γλυκού βιολογική καρύδα η παρθένο ελαιόλαδο
⅛ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
⅛ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο μέλι
2  φακελάκια πράσινο τσάι
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

1. Ρίχνουμε το νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τις φέτες μήλο, κανέλα, κουρκούμη, τζίντζερ, λάδι καρύδας, το πιπέρι καγιέν, το μαύρο πιπέρι, και τη βανίλια. Ανακατέθοθμε και το αφήνουμε να πάρει βράση σε μέτρια-υψηλή θερμότητα.

2. Μόλις το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και το σιγοβράστε για 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά, προσθέστε τα φακελάκια τσαγιού και ανακατέψτε μαζί. Αφήστε να σιγοβράζει για 3-5 λεπτά περισσότερο χρόνο..

3. Μετά το τσάι είναι έτοιμο , αφαιρέστε τα φακελάκια του τσαγιού και ανακατέψτε το ακατέργαστο μέλι και τον χυμό λεμονιού. Σουρώνουμε το τσάι σε ένα δοχείο

4. Προσθέστε περισσότερο μέλι αν σας αρέσει με το τονωτικό τσάι σας

Δείτε επίσης: Νερό με Τζίντζερ! Το πιο υγιεινό ρόφημα που καίει το περιττό λίπος σε μέση, γοφούς & μηρούς!

Απολαύστε το ζεστό.το Τονωτικό τσάι θα διαρκέσει για 1 εβδομάδα, σκεπασμένο και στο ψυγείο.

Μετλαφραση-Επιμέλεια: healingeffect.gr via aharmonyhealing.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!