κοιτάω χαμηλά

Μια ζωή έμαθα να κοιτάω χαμηλά, μια ζωή, τιποτα άλλο, να υποτιμάω τον εαυτο μου,να δικαιολογώ και να υπερασπίζομαι τους άλλους

Μια ζωή να κοιτάω το πάτωμα, το δρόμο, τα παπούτσια των άλλων και πότε πότε να τους ζηλεύω, να τους θαυμάζω να θέλω να είμαι στη θέση τους, να ελπίζω και να ονειρεύομαι ότι θα τα καταφέρω μια μερα και θα ζήσω και εγω το παραμύθι μου.

Advertisement

Μια μέρα όμως πρέπει να ξυπνήσω και να δω την πραγματικότητα. Να εκτιμήσω αυτά που έχω, μια μερα πρέπει να κοιτάξω ψηλά στον ουρανό στον Ύψιστο.

Μια μέρα θα ήθελα να προσευχηθώ και πραγματικά να είμαι χαρούμενη και ξέγνοιαστη, μια μέρα να ξυπνήσω και να μη με νοιάζει τίποτα, να μη θέλω τίποτα, να κοιτάξω ψηλά και να πω ευχαριστώ για όσα μου έδωσες και για άλλα τόσα που μου πήρες πριν καν μου δώσεις.

Μια μέρα θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι δυνατή, αισιόδοξη, χωρίς να αναβάλλω τίποτα.

Μια μέρα θέλω να χαμογελάσω στη τύχη μου και να της πω να σαι καλά για ότι μου έφερες και για ότι άφησες να χάσω για να εκτιμήσω διπλά αυτά που έχω και τα θεωρώ δεδομένα.

Μια μέρα θέλω να ξυπνήσω και να κλείσω το μάτι στη ζωή που τόσο απλόχερα μου δίνει καθημερινά μαθήματα από δύσκολα παθήματα συνανθρώπων ή κοντινών ανθρώπων συγγενών ή και δικών μου.

Μια μέρα θα ήθελα να μην αμφισβητήσω την ύπαρξη σου Θεε μου Μια μέρα θα ήθελα να μην χάσω έστω και λίγο την πίστη μου

Μια μέρα θα ήθελα να μην αναβάλλω άλλο τη ζωή μου και τα σχέδια μου

Μια μέρα θέλω να έρθει η στιγμή που θα ακούσω το ένστικτο μου και δεν θα το αμφισβητήσω για κανέναν και για τίποτα.

Μια μέρα να υπάρξει χωρίς να καταστρέψω τον εαυτό μου

Μια μέρα, εκείνη η μέρα για όλα αυτά που περιμένω και θα περιμένω

Μια μέρα….χωρίς άλλη αναβολή,,,

Γράφει η Ιωάννα Σουλελέ Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!