παράσιτα σκόρδο

Ένα από τα πιο ισχυρά βότανα για τη θεραπεία ασθενειών είναι το σκόρδο.

Μαγειρεύοντας με Σκόρδο
Το σκόρδο είναι ένα πολύ ισχυρό βότανο/λαχανικό.
Έχει χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε πολλές γευστικά πιάτα για αιώνες. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να κάνετε σαλάτες, ομελέτες ή σάλτσα ζυμαρικών, κ.α. Δίνει στα πιάτα σας μια ιδιαίτερη, πικάντικη γεύση.

Advertisement

Τα οφέλη του σκόρδου στην υγεία
Όταν κόβετε ένα ωμό σκόρδο, οι S-allyl Cysteine χυμοί του, αναδύονται στον αέρα (S-allyl Cysteine ή SAC- ένα φυσικό συστατικό του σκόρδου και παράγωγο του αμινοξέος κυστεΐνη, το οποίο μαζί με δύο ακόμη ενώσεις θείου που βρίσκονται στο σκόρδο -diallyl disulphide, diallyl trisulphide- σταματούν την ανάπτυξη των καρκινικών όγκων και ενισχύουν την απάντηση του ανοσοποιητικού).

Τα περισσότερα οφέλη για την υγεία που παρέχεται από την κατανάλωση του ωμού σκόρδου.

Το σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία των ακόλουθων νόσων και προβλημάτων:

Γήρανση
Αποτοξίνωση
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
Βελτίωση γαστρεντερικής υγιείας
Λοιμώξεις του αναπνευστικού
Βελτίωση της υγιείας του δέρματος
Παράσιτα/Σκουλήκια

Το σκόρδο θεραπεύει

Η νόσος του Alzheimer και η άνοια μπορούν, επίσης, να αντιμετωπιστούν με σκόρδο. Το ωμό σκόρδο είναι πολύ χρήσιμο για τη δημιουργία, την πνευματική διαύγεια και την αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό βότανο για την υπέρταση και την οστεοπόρωση.

Ανακαλύψτε την απίστευτη γεύση αυτού του εκπληκτικού συστατικού! Το Σκόρδο παρέχει μία ισχυρή και πικάντικη πρόκληση στα πιάτα σας. Δοκιμάστε το βότανο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο: το σκόρδο!

«Τροφή»: Προτείνω σε όλους σας να καταναλώνετε το λιγότερο 2 σκελίδες ωμού σκόρδου την ημέρα. Όσοι αντιμετωπίζετε διάφορες στομαχικές ενοχλήσεις, φροντίστε να ξεκινήσετε με λίγο σκόρδο στην αρχή και να το αυξάνετε στην πορεία, έως ότου δεν θα σας ενοχλεί καθόλου.

 

Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com via Family Health Freedom Network

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!