Σπιτική τονωτική λοσιόν

Προφανώς θα έχετε ακούσει πάρα πολλές φορές για τη σημασία της τονωτικής λοσιόν στην καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας. Πολλές φορές, ωστόσο, οι γυναίκες δεν γνωρίζουν για τα πλεονεκτήματά της και δεν εκμεταλλεύονται τις ιδιότητες ενός καλού τόνερ.

Για τον καθαρισμό λοιπόν και την ενυδάτωση του προσώπου σας καθώς και για να αποκτήσετε μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, μπορείτε χρησιμοποιήσετε μια τονωτική λοσιόν για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων.

Advertisement

Τι είναι το τόνερ προσώπου;
Είναι ένα προϊόν για καλλυντική χρήση που καθαρίζει το δέρμα, περιορίζει την εμφάνιση των πόρων και γενικά τονώνει το δέρμα. Παρά την πληθώρα τόνερ στο εμπόριο, υπάρχουν κι άλλοι που περιέχουν όλα τα φυσικά συστατικά κι έχουν την ίδια ευεργετική δράση.

Γιατί θα πρέπει να προσθέσετε το τόνερ στην καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας;

Μια καλή καθημερινή φροντίδα του δέρματος περιλαμβάνει τρία απλά βήματα: καθαρισμός, τόνωση κι ενυδάτωση. Όταν καθαρίζετε το δέρμα σας με σαπούνι και νερό, απομακρύνετε τα φυσικά του έλαια κι αφήνετε τους πόρους εκτεθειμένους και οι ακαθαρσίες συσσωρεύονται στην επιφάνειά τους. Για να μην αφυδατωθεί το δέρμα σας ή για να μην γίνει ευαίσθητο στη σκόνη και σε άλλες ουσίες, οι πόροι σας θα πρέπει να είναι κλειστοί κα αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός τόνερ.

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μια σπιτική λοσιόν;

Ένα φυσικό, σπιτικό τόνερ προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομορφιά της κάθε γυναίκας καθώς βοηθάει στην ελάττωση της εμφάνισης των ρυτίδων, βελτιώνει την υγεία του δέρματος, παρέχει ελαστικότητα και διατηρεί το δέρμα φρέσκο. Τα φυσικά συστατικά σε αυτήν τη συνταγή καθαρίζουν βαθιά το δέρμα και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση διατηρώντας το δέρμα σας όμορφο και υγιές.

Συστατικά

2 λεμόνια
1 φλιτζάνι οργανική μπύρα
1 φλιτζάνι ροδόνερο

Εκτέλεση

Αφού στύψετε τα λεμόνια, βάζετε το χυμό τους σε ένα μπολ, αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ποσότητα.

Προσθέτετε τη μπύρα και το ροδόνερο κι ανακατεύετε καλά.
Με λίγο βαμβάκι απλώνετε αυτό το μείγμα στο πρόσωπό σας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήνετε το τόνερ να δράσει για 15 λεπτά κι έπειτα το αφαιρείτε με χλιαρό νερό
Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός φυσικού τόνερ

Συσφίγγει τους πόρους: ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του τόνερ είναι η ικανότητά του να καθαρίζει το δέρμα και να περιορίζει την εμφάνιση των πόρων. Έτσι, προστατεύει το δέρμα και το βοηθάει να ενυδατωθεί, αποφεύγοντας τα προβλήματα ξηρότητας.

Ισορροπεί το pH: η λοσιόν αυτή ρυθμίζει το pH του δέρματος ώστε να προλαμβάνεται η υπερβολική λιπαρότητα καθώς επίσης και η μόλυνση. Η συχνή χρήση διατηρεί τη φυσική απαλότητα του δέρματος σας και θα προλαμβάνει άλλα δερματικά προβλήματα.

Αποτοξινώνει: η μόλυνση, το κάπνισμα ή η συχνή χρήση χημικών προϊόντων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του δέρματός σας και να επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Αυτός ο ορός απομακρύνει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί, συμβάλλοντας σε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Καταπολεμά την ακμή: η ακμή είναι ένα οδυνηρό δερματικό πρόβλημα που μπορεί να αφήσει μόνιμα σημάδια στην επιφάνεια του δέρματος. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια λιπαρή εμφάνιση και να προκαλέσει ανισορροπία στο pH του δέρματος. Η λοσιόν που σας προτείνουμε ελαχιστοποιεί τη συσσώρευση λιπαρότητας, των νεκρών κυττάρων κι άλλων τοξινών που οδηγούν στη δημιουργία τέτοιων αντιαισθητικών κηλίδων.

Ενυδατώνει και θρέφει: αυτό το τόνερ προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση στο δέρμα, βοηθώντας το να κρατήσει την ελαστικότητά του. Η καλή ενυδάτωση είναι το κλειδί για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης και της πρόληψης των ρυτίδων.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το τόνερ;

Τώρα που γνωρίζετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του σπιτικού, φυσικού τόνερ προσώπου, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πρέπει να το χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση για καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να καθαρίζετε το δέρμα σας μέχρι δυο φορές την ημέρα με αυτό το προϊόν. Αν το χρησιμοποιήσετε περισσότερες φορές, μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία. Ωστόσο, αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα μπορείτε να το εφαρμόσετε έως τρεις φορές την ημέρα για πιο φρέσκια αίσθηση και πρόσωπο χωρίς γυαλάδα.

Μην Χάσετε: Αντιρυτιδική Σπιτική Κρέμα Εύκολη & Σούπερ Αποτελεσματική!

Το αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης αυτού του προϊόντος θα είναι ένα πιο υγιές, απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα. Όμως να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε παράλληλα με τα υπόλοιπα βήματα της καθημερινής φροντίδας του δέρματος κι όχι μόνο του.

Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να ακολουθήσετε τα τρία βήματα που σας συστήσαμε παραπάνω και να τα συμπληρώνετε με υγιεινή διατροφή και νερό.

meygeia.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!