Για τη νέα χρονιά, υποσχέσου ότι θα σε αγαπάς. Και μέσα από την αγάπη για τον εαυτό σου θα αγαπήσεις και τον κόσμο γύρω σου περισσότερο.

Για τη νέα χρονιά μην ξοδευτείς σε ανούσια λόγια και μεγάλα. Ας είναι καλύτερα οι πράξεις σου μικρές και ουσιαστικές.

Advertisement

Για τη νέα χρονιά μην ξοδέψεις τον εαυτό σου σε φθηνές συναναστροφές , υποσχέσου ότι θα τον προστατέψεις από πλανόδιους μικροπωλητές που θα τάξουν πολλά με φουσκωμένα λόγια.

Για τη νέα χρονιά υποσχέσου ότι θα φεύγεις μακριά από ανθρώπους που ανέβασες ψηλά και με το περήφανο εγώ τους σε πλήγωσαν κοιτώντας σε από ψηλά.

Για τη νέα χρονιά υποσχέσου ότι δε θα σιωπήσεις σε αδικίες που βλέπεις και θα φωνάζεις δυνατά για να ξυπνήσεις και άλλους.

Μήν χάσετε:

Για τη νέα χρονιά, μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι γνώμες των πολλών, τυχαίων περαστικών. Η αλήθεια πολλές φορές βρίσκεται και στη μειοψηφία. Μην επιδιώκεις να αρέσεις στους πολλούς.

Για τη νέα χρονιά, υποσχέσου ότι δε θα κρατάς κακία για κανέναν. Θα αλλάζεις κατεύθυνση και θα προσπερνάς. Δεν αξίζει να αναλώνεσαι σε μίση, ούτε να χάνεις τον εαυτό σου για κανέναν.

Για τη νέα χρονιά υποσχέσου ότι θα ασχολείσαι περισσότερο με την αληθινή ζωή και όχι με τη δημιουργία μίας ευτυχίας πλασματικής πίσω από μία οθόνη. Η αλήθεια δε βρίσκεται μέσα σε μία οθόνη, βρίσκεται έξω από αυτή.

Για τη νέα χρονιά δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου ότι θα αγκαλιάσεις τις πληγές του και θα τον συμπονέσεις περισσότερο. Είναι σκληρός ο κόσμος και άδικος, μην ανοίγεις πληγές απάνω στις πληγές.

Για τη νέα χρονιά φρόντισε τα αδέσποτα , βάζε τους λίγο νερό, δίνε τους λίγο φαγητό. Έχουν ανάγκη από αγάπη και ας μην έχουν φωνή ανθρώπου να φωνάξουν.

Για τη νέα χρονιά προσπάθησε να αγκαλιάζεις περισσότερο, να θυμώνεις λιγότερο.
Υποσχέσου ότι θα εκτιμάς τη μοναξιά όταν αξίζει περισσότερο από παρέες ανούσιες που σε φθείρουν και τρώνε το μέσα σου.

Για τη νέα χρονιά προσπάθησε να δίνεις χωρίς όμως να μην κρατάς πράγματα για σένα. Υποσχέσου ότι θα κάνεις παραχωρήσεις, χωρίς όμως να λες πάντα ‘’όχι’’ σε σένα.

Μην Χάσετε: Άλλοι σε λένε καλό, άλλοι βλάκα. Εσύ σε λες απλά άνθρωπο…

Για αυτή τη χρονιά, υποσχέσου ότι η χαρά σου θα είναι αληθινή και θα αναβλύζει από μέσα σου, δε θα είναι ψεύτικη , απόρροια κοινωνικών καθωσπρεπισμών γιατί ‘’η χρονιά αλλάζει’’ και πρέπει να γελάς ψεύτικα και δυνατά.

Και κάπως έτσι….. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ – healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!