Γράφει η ©Μαρία Σκαμπαρδώνη

Advertisement

Αυτό είναι που σε κάνει πανέμορφο άνθρωπο που ακτινοβολείς!

Την καλή ψυχή να ψάχνεις στους ανθρώπους. Τα μάτια τα καθαρά, αυτά που βγάζουν αλήθεια και περηφάνια. Να αποζητάς ανθρώπους με όμορφη ψυχή , όχι με φανταχτερή εμφάνιση.

Ωραία και η ομορφιά του σώματος, αλλά πόσο θα διαρκέσει χωρίς την ομορφιά της ψυχής; Να ζητάς ανθρώπους ντυμένους με ψυχικά χαρίσματα, ανθρώπους που ξέρουν να δίνουν και να αγαπούν. Μη σε πλανεύει η ομορφιά, μη σε παρασέρνει η εντυπωσιακή εμφάνιση.

Όταν ο άνθρωπος είναι μέσα του άσχημος, τότε νόημα δεν έχει η πρόσκαιρη εξωτερική ομορφιά.

Μήν χάσετε:

Την καλή καρδιά να αποζητάς. Εκείνους τους ανθρώπους που δεν ξεπουλάνε την αξιοπρέπειά τους, που δε χαραμίζουν τον εαυτό τους σε φθηνές σχέσεις για να κερδίσουν την ψευδαίσθηση της ευτυχίας. Να λαχταράς να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που τα άσχημα τα λένε μπροστά σου, όχι πίσω σου.

Να θέλεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν με λόγια, όχι μόνο με πράξεις. Όχι άλλα λόγια, άλλες μάταιες υποσχέσεις και ‘’δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα’’, που στο τέλος αποδεικνύονται κάλπικα.

Εκείνοι οι άνθρωποι αξίζουν. Που λάμπουν από την ομορφιά της ψυχής τους. Που είναι ικανοί να λιώσουν σαν κερί για να ζεσταθείς εσύ. Που βάζεις την αγάπη πάνω από εκείνον τον αλήτη τον εγωισμό.

Μη σε ξεγελά η εμφάνιση, η ομορφιά η αληθινή βγαίνει από την καρδιά. Μη σε κάνει θύμα της ομορφιά όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Να ψάχνεις ανθρώπους με ψυχή, με μπέσα, με ανθρωπιά.

©Μαρία Σκαμπαρδώνη Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!