Έξυπνη θεωρείται η γυναίκα που έχει χιούμορ. Έχει ατάκα, ξέρει να απαντήσει, ξέρει πότε να το κάνει, ξέρει σε ποιόν να το κάνει και τέλος ξέρει να το δέχεται χωρίς γκρίνιες και υστερίες.

Το χιούμορ είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ανθρωπότητας κι εσύ φίλη που μπορείς να λειτουργήσεις εντός ενός τέτοιου ”σχηματισμού” είσαι προικισμένη!

Advertisement

Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τις γυναίκες μ’αυτά τα ατού.
Ίσως επειδή για τους περισσότερους άντρες δεν είναι στο τοπ πέντε των προτιμήσεών τους. Δεν τα θεωρούν απαραίτητα χαρακτηριστικά για να προσέξουν και να εpωτευθούν μία γυναίκα.

Μέγα λάθος να σημειώσω εγώ και να συνεχίσω…

Αν είναι σeξι το χαμόγελο, είναι δύο φορές σeξι το γέλιο. Το γάργαρο, το δυνατό, αυτό που βγαίνει απ’ την ψυχή σου και γυμνάζει την πάνω και κάτω σιαγόνα και τον τελευταίο, ξεχασμένο κοιλιακό. Φυσικό αγχολυτικό σου λέω, πιο φυσικό κι απ’ τη βαλεριάνα.

Οι γυναίκες με χιούμορ είναι πανέξυπνες κι ετοιμόλογες. Το χιούμορ βλέπετε πάει χέρι-χέρι με αυτά. Είναι αυτές που με μία ατάκα τους θα ανακουφίσουν τη ζόρικη καθημερινότητά σου και θα σε χαλαρώσουν στο λεπτό.

Μήν χάσετε:

Είναι άνετες, ακομπλεξάριστες, έχουν αυτοπεποίθηση και τα κότσια να αυτοσαρκάζονται. Κι αυτό σημαίνει πως είναι και σeξι. Και μάλιστα πολύ. Γελάνε πρώτα με τον εαυτό τους, γουστάρουν να τσαλακώνονται, το επιδιώκουν και το προτιμούν απ’ το να μένουν αγέλαστες και “σιδερωμένες” κούκλες βιτρίνας με το ένα φρύδι σηκωμένο και τα χείλια σε ημιμόνιμο duckface.

Οι γυναίκες με χιούμορ αντιλαμβάνονται τα αστεία και τα ανέκδοτα, τα δικά σου αλλά και της υπόλοιπης παρέας κι ευτυχώς δε χρειάζεται να έρθεις αντιμέτωπος με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας και φυσικά δε γελάνε για να μη σε προσβάλλουν αλλά γιατί όντως κατάλαβαν τι είπες. Άσε που σίγουρα θα πάνε την πλάκα ένα βήμα παραπέρα και καυτά δάκρυα θα κυλήσουν στα μαγουλάκια σου.

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι πιο εpωτικές ρυτίδες είναι αυτές οι βαθιές, δεξιά κι αριστερά των χειλιών μας, που δηλώνουν τα γέλια που έχουμε ρίξει ως τώρα.

Προσοχή βέβαια στο κενό μεταξύ χιούμορ και γελοιότητας. Κανείς δεν πόθησε ποτέ μια γυναίκα κλόουν, είναι λεπτές οι διαχωριστικές γραμμές. Βέβαια αν διαθέτεις μια στοιχειώδη αντίληψη δεν τίθεται θέμα, θα αναγνωρίσεις τη διαφορά και ή που θα φύγεις τρέχοντας ή που θα αράξεις και θα απολαύσεις τη διαδρομή.

Μην Χάσετε: Η γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της διαγράφει & προχωρά..

Το παιχνίδι εδώ και αιώνες παίζεται μέσα στο μυαλό, δε λέω, το μάτι λειτουργεί αστραπιαία και καλό είναι να χορταίνει κι αυτό, αλλά το mindfuck έχει διάρκεια και αν μη τι άλλο, το χιούμορ είναι απ’ τις πιο απαραίτητες τροφές του!

Της Εύας Αρβανιτάκη – wp.loveletters.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!