Της Νικόλ Παπαδοπούλου.
Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να ερωτευτείς άνθρωπο που ξέρει να δίνει Αγάπη. Που θα σου πει λόγια ζεστά, ντόμπρα και καθαρά. Που δεν δειλιάζει και δεν παραιτείται. Γνωρίζει πως η Αγάπη, δεν είναι λεφτά μετρημένα αλλά χάδι που σου αγγίζει την ψυχή και εισβάλλει βαθιά μέσα σου.

Advertisement

Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να ψάξεις να βρεις αυτόν που σε θαυμάζει. Που σε κοιτάει στα μάτια και βλέπει τον κόσμο όλο. Που η αγκαλιά του είναι παράδεισος στις δύσκολες στιγμές. Που θα χάνεται στο πάθος των στιγμών σας και θα αναζητά τρόπους για να είναι κοντά σου.
Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να ερωτευτείς άνθρωπο που δε θα σε κάνει ποτέ να κλάψεις. Που θα σε έχει θησαυρό πολύτιμο μην τυχόν σε κλέψουν. Που θα πονάει αν δεν είσαι καλά και θα βρίσκει πάντα τρόπους να σε κάνει ευτυχισμένη.

Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να μη βρεις άνθρωπο πληγωμένο από την αγάπη. Διότι, θα σε πληγώσει και εσένα. Όμως, μην τον παρεξηγήσεις. Δε θα το κάνει επειδή το θέλει. Μόνο από αφέλεια. Θα ζει στον κόσμο του και θα σκέφτεται την περασμένη του, άδοξη και ανέφικτη αγάπη. Γιατί αυτός που αγαπά πονάει. Και σπαράζει για αυτά που δίνει και δεν παίρνει. Άστον λοιπόν, και προχώρα παρακάτω.

Μήν χάσετε:

Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να βρεις άνθρωπο που δεν έχει καρδιά από πέτρα. Που έχει αισθήματα για τους ανθρώπους και δεν διστάζει να τα δείξει. Που σε αναφέρει το κάθε λεπτό και νιώθει περήφανος που σε έχει. Που ξέρει την σημασία της λέξη ‘’Σ’ ΑΓΑΠΩ’’ και μπορεί όχι μόνο να την προφέρει αλλά και να την δείξει.

Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να αγαπήσεις άνθρωπο που δεν έχει σχέση. Διότι, τότε μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο χωρίς γυρισμό. Και σου μένει απωθημένο. Μην τον ερωτευτείς λοιπόν, γιατί θα σε παραβλέψει. Ακόμα και αν αφεθεί σε εσένα σε μια ευάλωτη στιγμή, θα το κάνει για λίγο και μετά θα φύγει. Θα γυρίσει στα σίγουρα λιμάνια. Μην του επιτρέψεις να σε θυμάται όποτε θέλει, γιατί τότε γίνεσαι θύμα και παίζεις το παιχνίδι του.

Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά, να μάθεις να μην εξαρτάσαι και να μην εθίζεσαι με κανέναν. Να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να τον αγαπάς βαθιά. Πάντα να λες αξίζω τα καλύτερα. Έτσι, δεν θα υποφέρεις και θα τοποθετείς την ευτυχία σου στον ώμο κανενός άλλου. Η χαρά και λύπη βρίσκεται στα χέρια μας και μόνο εμείς επιλέγουμε τι θα επικρατήσει.

Μην Χάσετε: Μην χάσεις ποτέ αυτόν που άγγιξε την ψυχή σου παραπάνω απ’ το κορμί σου..

Αν ποτέ ερωτευτείς ξανά λοιπόν, σκέψου πως ο Έρωτας είναι παραμύθι. Θέλει φαντασία και μυστήριο μαζί. Ζητάει δυνατούς παίκτες και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αν τον θες τόσο πολύ, φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος γιατί αλλιώς θα τα χάσεις όλα.

Μπορείς λοιπόν, να τον αντέξεις ή καλύτερα να τον ξεχάσεις για πάντα;

anapnoes.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!