Μία γυναίκα πρέπει να θυμάται…
Ότι πρέπει να είναι μοναδική , για να αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της.

Advertisement

Μία γυναίκα πρέπει να ξέρει…
να φεύγει από εκεί που δεν την εκτίμησαν , με ψηλά το κεφάλι.

Από εκεί που δεν της έδωσαν όλα όσα είχε ανάγκη.
Να φεύγει με περηφάνια , με αξιοπρέπεια, με δύναμη.

Να μαζεύει τα κομμάτια της. Να τιμάει τη γυναικεία της ύπαρξη, φορώντας τα φορέματα και τα ρούχα που ξεδιπλώνουν το μεγαλείο της ομορφιάς της.

Μία γυναίκα πρέπει να καταλάβει..

Ότι δε χρειάζεται να αποκαλύπτει κάθε μέρος του σώματός της, η θηλυκότητα δεν απορρέει από κανένα γυμνό ή χυδαιότητα. Η γυναίκα που νοιώθει όμορφη ξέρει να μη γίνεται φτηνή, ξέρει ότι πρέπει να εμπνέει τη φαντασία και την επιθυμία στον άλλο να θέλει να την εξερευνήσει. Η γυναίκα που είναι ποθητή, δεν φανερώνει τα πάντα. Εμπνέει τη θέληση στον άλλο να τα ανακαλύψει.

Μήν χάσετε:

Μία γυναίκα πρέπει να γνωρίζει.. ότι κανένα φόρεμα δεν μπορεί να την κάνει ενδιαφέρουσα, αν και η ίδια δεν είναι.

Μία γυναίκα αληθινή πιστεύει ότι η καλοσύνη είναι το ωραιότερο κόσμημά της , η καλή της η κουβέντα και η σφιχτή αγκαλιά. Εκείνα τα χείλη που βάφουν σα βύσσινο και δεν ξεβάφουν ποτέ. Εκείνη την αγκαλιά που κρύβει μέσα της τόση ζεστασιά, εκείνη τη γλυκύτητα της γυναικείας φύσης.

Μία γυναίκα πρέπει να αντιληφθεί πόση αγάπη της αξίζει. Να μη βολευτεί σε φτηνές συντροφιές επειδή δε θέλει να είναι μόνη. Να κουμπώσει στους ανθρώπους που την αντιμετώπισαν σαν κάτι ξεχωριστό, μοναδικό.

Μία γυναίκα δεν πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν της. Να προχωρήσει μπροστά, κρατώντας και εκείνο το αποτύπωμα του παρελθόντος.

Μία γυναίκα πρέπει να αγωνίζεται… για να μη χάνει τον εαυτό της, για να παραμείνει αληθινή, να μην υποκριθεί για να αγαπηθεί και να γίνει αρεστή.

Μαρία Σκαμπαρδώνη Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!