Ο άνθρωπός σου είναι αυτός που τα πάντα προσπαθεί απλά και μόνο για ένα χαμόγελό σου. Είναι εκείνος που όσες φορές και να διώξεις, πάντα επιστρέφει για να σου δώσει ακόμα περισσότερη αγάπη.

Advertisement

Είναι αυτός που ανοίγει την πόρτα για να φύγει, αλλά δε βρίσκει τη δύναμη να φύγει, ξέρει ότι όλα μακριά σου θα είναι άδεια.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του σε εκείνους που προσπαθούν να τον πείσουν να φύγει μακριά σου. Που απορούν μαζί σου , με την αντοχή να αγαπάς αυτόν που σε έχει πληγώσει τόσες και τόσες φορές και γελάνε επειδή σε θεωρούν αδύναμο και ανόητο. Μα εκείνος δεν είναι αδύναμος, καλοί μου άνθρωποι.

Πόση δύναμη κρύβει εκείνη η καρδιά που είναι πληγωμένη και συνεχίζει να αγαπά το μαχαίρι που τη στρίβει!

Μήν χάσετε:

Ο άνθρωπός σου είναι εκείνος που βλέπει τη θλίψη που προσπαθείς να κρύψεις όταν οι άλλοι βλέπουν το χαμόγελό σου και νομίζουν ότι είσαι ευτυχισμένη.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που θυμώνει , αλλά εξακολουθεί να σε νοιάζεται περισσότερο από κάθε τι. Δικαιολογεί πάντα τα λάθη σου, τα ξεσπάσματα, τις παραλείψεις σου.

Γιατί νοιάζεται για σένα περισσότερο από το να μην τσαλακωθεί ο δικός του εγωισμός. Γιατί έχει καταλάβει ότι αγαπώ σημαίνει σε δέχομαι για αυτό που είσαι. Σημαίνει ότι δε κατακρίνω, αλλά αφιερώνω περισσότερο χρόνο για να σε καταλάβω.

Γιατί όταν κατακρίνεις, δεν έχεις χρόνο να αγαπήσεις.
Όταν βρεις αυτό τον άνθρωπο, κράτησέ τον κοντά σου.

Μην τον αφήσεις να φύγει. Να είναι κοντά σου θέλει μόνο, τους λείπεις. Και αν δεν μπορείς να τον αγαπήσεις , τουλάχιστον σεβάσου τα αισθήματα και την ψυχή του. Γιατί σημαίνουν τα πάντα για εκείνον.

Μαρία Σκαμπαρδώνη Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!