Όταν σε κάνω εικόνα στο μυαλό μου,όταν όλα σου τα θυμάμαι,σκέφτομαι πως θέλω..θέλω να δω τι υπάρχει σ’αυτό το όμορφο,υπεροπτικό,έξυπνα ερωτεύσιμο μυαλό σου..

θέλω να δω τα μάτια σου να με κοιτάζουν,να χαμηλώνουν,να ”συννεφιάζουν”,να ”χαμογελάνε”..όπως κ’ τα χείλη σου..θέλω ν’ακούσω τι έχουν να μου πουν..

Advertisement

θέλω το χαμόγελο σου όταν το σχηματίζουν,τη σιωπή σου όταν την επιλέγουν..θέλω να δω μορφασμούς στο πρόσωπο σου..βλέμματα αγαπημένα..

θέλω να το παρατηρώ απ’την απόσταση που του αρμόζει..ν’αγαπώ κάθε σημάδι κ’ λεπτομέρεια του..να το κοιτάζω κ’ όταν θέλω να το φιλάω..

θέλω αυτό το σώμα να βρίσκεται κοντά μου..να γίνεται φυλακή ή καταφύγιο μου..να το διώχνω κ’ πάλι να το έχω..θέλω την μυρωδιά σου..θέλω ο ήχος της φωνής σου να με φωνάξει..να μου μιλήσει,να τσακωθεί μαζί μου κ’ πάλι να είναι εκεί..θέλω την αγκαλιά σου για ηρεμιστικό μου..κ’ όταν εκείνη δεν τα καταφέρνει,ο ήχος της καρδιάς σου να το κάνει..

θέλω για μια φορά όταν σηκωθώ εκνευρισμένη από άλλη μια νύχτα αυπνίας να κοιτάξω κ’ να είσαι εκεί..να κοιμάσαι ήρεμα κ’ να βοηθήσεις κ’ εμένα να ηρεμήσω..ή να συνεχίσεις να με κρατάς ξύπνια…

Μήν χάσετε:

θέλω τον τρόπο που κινείσαι,που κάθεσαι,ακόμη κ’ όταν οδηγείς..μικρές αγαπημένες λεπτομέρειες σου που ίσως κ’ να μην δίνεις βάση..όπως οι χειρισμοί κ’ το ”σύστημα” μιας συσκευής οδηγούν σ’αυτό που βλέπεις στην οθόνη,έτσι κ’ εγώ θέλω ότι καταλήγει να σε αποτελεί..θέλω εσένα..όπως είσαι..τσαλακωμένο..να σε περπατήσω..να σε μάθω..δεν θέλω να ”χαλάω” άσκοπα για’σένα πια..

θέλω λίγες κ’ καλές λέξεις,περισσότερη ουσία κ’ ακόμη περισσότερες πράξεις οι οποίες είναι κ’ οι πιο αληθινές λέξεις..κ’ αν η πραγματικότητα σε συνδυασμό με άλλα δεν μου το επιτρέπουν δεν πειράζει..

αυτό το θέλω είναι από τα καλύτερα που μου έχουν δοθεί τον τελευταίο καιρό..τέτοια θέλω δεν τα συναντάς κάθε μέρα..θέλω να είσαι το αλάτι μου..η εκδρομή μου ακόμη κ’ αν δεν πάω πουθενά..θέλω στιγμές μαζί σου..αρνητικές κ’ θετικές..μ’εσένα κοντά είναι αλλιώς..δεν θέλω να μου ξύνεις τις πληγές..

θέλω να μου τις ”χαιδεύεις”..κ’ ας πέφτει το αλάτι σου κ’ σ’αυτές καμιά φορά..θέλω..τόσο δυνατή λέξη αλλά κ’ επίπονη μερικές φορές..πάντα όμως ”δώρο”..λένε ”δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω”..δεν ισχύει πάντα όμως..κ’ φυσικά υπάρχουν πράγματα που θα φυλάξω,που δεν θα πω κ’ χίλιες λέξεις να ειπωθούν..

ήθελα τόσο τους δαίμονες μας αντικριστά..κ’ αυτοί κ’ οι άγγελοι μας να ”μπλέξουν”..να τα βρουν λίγο μεταξύ τους..κ’ αν φοβήθηκα αρκετά δεν ξέρω πόση σημασία έχει..σ’αυτό το θέλω ανάβουν όλα..ξυπνάνε,ανακαλύπτονται..σιωπή όμως τώρα..απομάκρυνση..απόσταση..θέλω?

δεν έχει σημασία..πρέπει?ίσως..χρειάζεται όμως σίγουρα…να προσέχεις κ’ να είσαι καλά..κ’ αυτά υπερτερούν των υπόλοιπων θέλω μου..

Aggeliki Svokou Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!