Γραμμή του Γάμου

Η Γραμμή του Γάμου είναι έντονη και αδιάσπαστη. Αποτελεί μια ένδειξη βαθιάς και διαρκούς προσήλωσης στο αντίθετο φύλο.

Αν σπάζει δείχνει μια σχέση η προσήλωση που δεν φτάνει στην τελείωση της.
Όταν η Γραμμή του Γάμου χωρίζεται σε δυο για να σχηματίσει μια διχάλα ή όταν η γραμμή από την Γραμμή της Μοίρας η από την Γραμμή της Καρδιάς την κόβει, υπάρχει κίνδυνος χωρισμού μετά τον γάμο και αν μια γραμμή από το Όρος της Σελήνης ενισχύει τις ενδείξεις, ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Advertisement

Δυο γραμμές γάμου, δείχνουν ένα δεύτερο δεσμό. Η παρουσία πολλών γραμμών συχνά φανερώνει ένα φιλάρεσκο και ελεύθερο σκοπευτή.

Αν η Γραμμή του Γάμου ενώνεται με την Ζώνη της Αφροδίτης και έτσι την συνεχίζει μέχρι την κόψη της παλάμης, είναι ένα σημάδι ιδεαλισμού, που δεν ικανοποιείται με τον γάμο.
Μικρές γραμμές που ξεκινούν από την Γραμμή του Γάμου και φτάνουν μέχρι την ρίζα του μικρού δαχτύλου δείχνουν παιδιά και ο αριθμός τους φανερώνεται από τον αριθμό τέτοιων ραβδώσεων. Αλλά αυτά τα παιδιά δεν είναι απαραίτητα από τον ένα γάμο, γιατί μπορεί να υπάρχει και δεύτερος.

Αν η Γραμμή της Υγείας ξεκινά κοντά στην Γραμμή του Κεφαλιού σχηματίζοντας ένα αστέρι μαζί της, είναι ένα σημάδι μοναχικής ζωής, και αν ταυτόχρονα η Γραμμή της Ζωής είναι πολύ κοντά στην ρίζα του αντίχειρα, μικραίνοντας έτσι το Όρος της Αφροδίτης, δεν θα υπάρξει γάμος ή θα είναι χωρίς παιδιά.

TIP: Στη χειρομαντεία σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τα «μαξιλαράκια» της παλάμης που ονομάζονται Όρη. Εκείνο που έχει σημασία για τις ερωτικές υποθέσεις είναι το Όρος της Αφροδίτης, που βρίσκεται στη βάση του αντίχειρα και περικλείεται από τη γραμμή της Ζωής. Αν είναι σαρκώδες και σφριγηλό δείχνει μια έντονη σεξουαλικότητα. Αν είναι λιπόσαρκο και πλαδαρό, φανερώνει χαμηλή σεξουαλική ενέργεια.

Μήν χάσετε:

Οι έντονες οριζόντιες γραμμές πάνω στο Όρος της Αφροδίτης, φανερώνουν άτομο που γοητεύει ιδιαίτερα τους άλλους. Αν υπάρχουν λεπτές οριζόντιες και κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν κάτι σαν δικτυωτό, το πρόσωπό αυτό μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκο στα ερωτικά του, ασταθές και γενικά να απογοητεύει τους άλλους. Ένας σχηματισμός σαν τριγωνάκι πάνω στο Όρος της Αφροδίτης δείχνει άτομο με τάση για εξωσυζυγικές περιπέτειες, ενώ ένα σχήμα μισοφέγγαρου φανερώνει μια ακαταμάχητη γοητεία.
healingeffect.gr via A manual of Occultism By SERHARIAL

με επιπλέον στοιχεία στην τελευταία παράγραφο από astrologos.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!