απατάει

Η απιστία τις περισσότερες φορές προκύπτει, υπάρχουν όμως κάποιοι άντρες επιλέγουν να παραμείνουν πιστοί και κάποιοι άλλοι επιλέγουν να αφεθούν στο πάθος τους.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των αντρών που έχουν την τάση «πετάνε» σε άλλες αγκαλιές.

Advertisement

1.Δεν του αρέσει η σταθερότητα: Αν έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, εκείνος βαριέται και προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις για να έχετε κάτι να ασχοληθείτε, τότε είναι πολύ πιθανό να μην αναζητά τη σταθερότητα στη ζωή του. Η απιστία είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχει αυτό.

2.Δεν είναι ευτυχισμένος: Οι άντρες που είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από μια σχέση, δύσκολα απιστούν. Εάν όμως πρέπει καθημερινά να αντιμετωπίζει προβλήματα (είτε συναισθηματικής είτε σεξουαλικής φύσεως) τότε συχνά οδηγείται σε μια παράλληλη σχέση.

3.Φοβάται την μοναξιά: Φοβούνται την απόρριψη και είναι ανασφαλείς, γι’ αυτό μια δεύτερη σχέση τους δίνει την ασφάλεια που χρειάζονται για να νιώσουν καλά.

Μήν χάσετε:

4.Δεν είναι ειλικρινής: Όχι μόνο απέναντί σου αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής του. Ένας άντρας που δεν είναι πιστός στη δουλειά του ή στην οικογένειά του και τους φίλους του, δύσκολα έχει όλα αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν και ιδανικό σύντροφο.

youweekly.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!