Γράφει The Y Factor.

Advertisement

..ότι σκέφτομαι πολύ! Δεν είναι κάτι που κάνω επίτηδες. Έτσι είμαι φτιαγμένη από το εργοστάσιο. Το μυαλό μου δουλεύει συνέχεια σε πολλά επίπεδα.

Μπορώ να σκέφτομαι την ίδια στιγμή ένα πρόβλημα στη δουλειά και ότι πρέπει να καθαρίσουμε πίσω από το ψυγείο. Δική σου δουλειά είναι να σταματήσεις το μυαλό μου. Δεν θέλω να τα συζητήσω μαζί σου. Θέλω να νιώθω όμως ότι όταν φτάσω στο αδιέξοδο και ίσως ξεσπάσω, θα το καταλάβεις και θα μου πεις «Ηρέμησε, εγώ είμαι εδώ. Εγώ θα τα φτιάξω όλα».

..ότι είμαι ανεξάρτητη! Μην προσπαθήσεις να μου βάλεις όρια. Θέλω το χρόνο μου, τον προσωπικό μου χρόνο, ακόμα και μέσα στο σπίτι μερικές φορές δεν θέλω καν να μου μιλάς. Έτσι αποφορτίζομαι. Και αυτό πρέπει να το σεβαστείς. Όπως εγώ θα σου τον δώσω, έτσι να μου τον παρέχεις κι εσύ. Δεν θέλω έναν άντρα να με ακολουθεί από πίσω. Χρειάζομαι έναν άντρα δραστήριο που θα κάνει πράγματα και θα τα μοιράζεται μαζί μου. Θέλω να είσαι περήφανος για μένα όπως και εγώ για εσένα.

Μήν χάσετε:

..είμαι πιο έξυπνη από σένα! Ίσως να είσαι πιο πονηρός αλλά έχει αποδειχτεί και επιστημονικά ότι ο εγκέφαλός μου έχει περισσοτερες συνάψεις στους νευρώνες του από τους δικούς σου.Μπορείς να με κοροϊδέψεις επειδή εγώ θέλω, όχι επειδή είσαι πιο έξυπνος από εμένα.

..ξέρω τί αξίζω! Ακόμα και αν σε κάποιες περιπτώσεις κάνω το «χαζό» ή αφήνω κάποια πράγματα να περάσουν, δε σημαίνει ότι θα με πατήσεις. Ξέρω να τραβάω τις κόκκινες γραμμές και ακόμα περισσότερο να τις τηρώ όταν χρειάζεται χωρίς να κάνω συμβιβασμούς στις απαιτήσεις μου.

..μισώ το δεδομένο! Και την καθημερινότητα! Και την ρουτίνα! Αλλά περισσότερο από όλα, δεν μου φτάνει να γνωρίζω ότι είσαι δικός μου. Θέλω και να μου το δείχνεις. Περισσότερο όταν δεν το περιμένω. Ένα βλέμμα όταν είμαστε σε μια παρέα, ένα φευγαλέο άγγιγμα, κάτι που να μου δηλώνει ότι «Είμαι εδώ για σένα. Σου ανήκω και στο δείχνω». Γίνε ο άντρας που θα ζήλευα να δω στο πλάι μιας άλλης γυναίκας.

..τρώω φλασιές! Επειδή σκέφτομαι πολύ, τρώω φλασιές! Αν δεν μπορείς να μου τις βγάλεις, αν δεν έχεις τον τρόπο να χειριστείς αυτές τις καταστάσεις, τότε «δεν σου αξίζω στα καλύτερά μου».

Μην Χάσετε: Οι μεγαλύτεροι έρωτες ξεκίνησαν από ένα «ε, δε μου αρέσει και πολύ»

..σε έχω ανάγκη! Όσο αυτάρκης κι αν φαίνομαι δεν είμαι! Χρειάζομαι να σε θαυμάζω. Να ξέρω ότι είσαι λίγο παραπάνω από μένα. Ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να με αντιμετωπίσεις σε μια συζήτηση και να έχεις τον τρόπο να βγεις από πάνω. Με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να στηριχτώ πάνω σου και ότι με αγαπάς αρκετά για να μου κάνεις τα «χατήρια».

Love me or hate me, this is me!

wp.loveletters.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!