Ίσως να είσαι μαγική. Ίσως να το γνωρίζεις ήδη αυτό. Δεν είμαι σίγουρη γι’αυτό, αλλά ξέρω ότι είσαι επίσης αληθινή.

Βρες έναν άντρα που ξέρει ότι έισαι και τα δύο.
Ένας άντρας που μπορεί να περιπλανηθεί στο κουβάρι του μυαλού σου, πέρα από τα κάστρα που χτίζει και γύρω από μυθικά πλάσματα που οραματίζεται, να επιδιώξει να βρει την αλήθεια κάτω από την ιστορία σου.

Advertisement

Ένας άντρας που μπορεί να σε φιλήσει και τρυφερά και παθιασμένα.Τα χέρια του οποίου μπορείς να εμπιστευτείς, για να γνωρίσει το κάθε εκατοστό του κορμιού σου και να σε αγκαλιάσει και να σε κρατήσει όταν ανατριχιάζεις από έσκταση ή θλίψη. Ένας άντρας που μπορεί να διώξει με μαγικό τρόπο όλα αυτά που σε πληγώνουν με αυτά τα ίδια χείλη, και με τα ίδια χέρια.

Ένας άντρας που είναι το λιμάνι σου.
Ένας τέτοιος άντρας μπορεί να κοιτάξει στα μάτια σου, την ήρεμη δύναμη σου, αλλά υπομονετικά σκουπίζει σκουπίζει μακριά τα δάκρυα σου από την απογοήτευση για πράγματα που δεν έχουν σημασία.

Βρες έναν άντρα που λατρεύει τη σάρκα και τα οστά σου, ο οποίος βλέπει την καρδιά σου, αλλά δεν απομακρύνεται από την «ασχήμια» σου, την αλήθεια σου. Ένας άντρας που κατακτά τα κύματα των άστατων συναισθημάτων σου, σαν έμπειρος ναυτικός μέσα σε ωκεανούς σύγχυσης, πόνους και αυτολύπησης. Και ξέρει ακριβώς πως να σε κατευθύνει ήρεμα προς την ακτή της λογικής και της ισορροπίας.

Μήν χάσετε:

Ένας άντρας που βλέπει πάντα την δύναμη σου και την ομορφιά σου, ακόμα και όταν δεν μπορείς εσύ να την δεις. Αλλά θα σε καταλάβει όταν κάνεις βλακείες, ακόμα και όταν τους ξεγελάς όλους.

Ένας άντρας που ξέρει ότι μπορείς να είσαι θαυμάσια και τετριμμένη την ίδια στιγμή και χωρίς σύγκρουση, γιατί κατανοεί τη μαγεία του συνηθισμένου.
Ένας άντρας που διαβάζει, ρωτάει, φαντασιώνεται και φιλοσοφεί, που παίζει PlayStation, που πετάει τα ρούχα του όπου βρει και αγαπάει ένα καλό πικάντικο αστείο. Αυτός δεν είναι λιγότερος μαγικός γιατί κάνει αυτά τα πράγματα.

Ένας άντρας που θα συζητήσει (και μερικές φορές που θα τσακωθεί) μαζί σου μετά τα μεσάνυχτα. Βρες έναν άντρα ο οποίος θα περπατήσει στη ζωή στο πλευρό σου. Μέσα από τα λάθη και τις απογοητεύσεις. Μέσα από τις όμορφες στιγμές αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από γεννήσεις και θανάτους από τη βαθύτερη απώλεια στο μεγαλύτερο θρίαμβο και σε όλες τις συνήθεις μέρες στο μεταξύ. Ένας άντρας που θα είναι ο ήρωας του γιου σου. Ένας άντρας που θα τον ενθαρρύνει να είναι περίεργος για να μαθει πως λειτουργούν τα πράγματα και πως να τα βελτιώσει.

Ένας άντρας ο οποίος θα σε αγαπάει για όλα αυτά που είσαι. Θα είναι στο πλευρό σου όχι επειδή έδωσε κάποιους όρκους ή επειδή του του έκανες κάποιο ξόρκι ή επειδή είσαι η νεραιδοπριγκίπισα του, αλλά επειδή είσαι το σπίτι του.
Αυτό που έχετε θα είναι μερικές φορές ακατάστατο, μερικές φορές δύσκολο, μερικές φορές περίπλοκο, δε θα είναι πάντα μαγικό, αλλά θα είναι πάντα πάντα αληθινό.

Γράφει η Φρααγκίσκα Στρούμπου – wp.loveletters.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!