Αν μου καρφωθεί στο μυαλό ότι πρέπει να σε κερδίσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα τα καταφέρω αργά ή γρήγορα.

Θα σε θέσω σαν προτεραιότητα και θα σε κατακτήσω χρησιμοποιώντας απλές μεθόδους, ανεξάρτητα αν θεωρείσαι «το δέκα το καλό» στις παρέες σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι αποφασιστικότητα κι επιμονή.

Advertisement

Τη θέληση αργά ή γρήγορα θα την αποκτήσεις αν κάνω τις σωστές κινήσεις χωρίς βιασύνες.

Θα προσπαθήσω να γίνω αυτό που λείπει απ’ τη ζωή σου εκείνη τη στιγμή. Αυτό το κάτι που έψαχνες τόσο καιρό σε κάποιον κι απλά δεν το έβρισκες. Σαν να είσαι ένα ανολοκλήρωτο παζλ και σου λείπει ένα κομματάκι ή ένα βιβλίο που έχει μια σχισμένη σελίδα κάπου στο τέλος του. Θα προσαρμοστώ και θα γίνω το τελευταίο κομμάτι παζλ κι η τελευταία σελίδα στο βιβλίο που έχει τίτλο «Ο κόσμος μου».

Ξέρω ότι εκείνο το χαμόγελό μου, σου τραβάει την προσοχή κι όταν σου ρίχνω κλεφτές ματιές, μόνο και μόνο για να με δεις ότι σε πρόσεξα, ο ρυθμός της καρδιάς σου ανεβαίνει και ξαφνικά νιώθεις πως κατέχεις ξεχωριστή θέση για μένα. Θα σου δώσω προσοχή τόση, όση χρειάζεσαι κι όχι παραπάνω. Τα σκοτσέζικα ντους θα δίνουν και θα παίρνουν.

Κάποιες άλλες φορές θα σου ρίξω το σοβαρό μου βλέμμα και θα σε καρφώσω με αυτό τόσο επίμονα που εσκεμμένα θα σε φέρω σε δύσκολη θέση ενεργοποιώντας όλα εκείνα τα νευρικά τικ που έχεις σε στιγμές αμηχανίας. Χαμήλωμα βλέμματος σε στιλ βλέπω το κινητό μου μήπως έχω κάποια ειδοποίηση, πιάνω το πακέτο με τα τσιγάρα μου και παίζω λες κι είναι παιχνίδι για μικρά παιδιά και πολλά ακόμα.

Μήν χάσετε:

Φυσικά και δε δουλεύουν όλες οι τεχνικές σε όλους τους ανθρώπους, αλλά δοκιμάζοντάς τες όλο και κάποιο αποτέλεσμα θα βγει στην τελική.

Θα σε ξεκλειδώσω με τον τρόπο μου και με όλες εκείνες τις κινήσεις που λίγοι έχουν την ικανότητα να προσέξουν συνειδητά, αλλά όλες αντιλαμβάνονται υποσυνείδητα. Μικρές λεπτομέρειες που θα σε τραβήξουν πάνω μου όπως δύο πλανήτες που φλερτάρουν μεταξύ τους και στο τέλος συναντιούνται.

Όταν κερδίσω τον πρώτο γύρο και βγούμε έξω για ένα χαλαρό ποτάκι, τα πράγματα από εκεί και πέρα γίνονται κάπως πιο εύκολα. Θα σου δείξω τον πραγματικό μου εαυτό, που κατά κόρον είναι ρομαντικός κι ευαίσθητος ή σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να δείξω το εναλλακτικό «είναι» μου και να το παίξω σκληρός μόνο και μόνο για να σε κερδίσω ακόμα περισσότερο.

Όπως και να ‘χει, αν μου γίνεις έμμονη ιδέα, θα σε κάνω να με ερωτευτείς γιατί θα σε ‘χω διαλέξει ανάμεσα σε τόσους άλλους ανθρώπους που θα έχω συναντήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο τρόπος που θα σε διεκδικώ καθημερινά θα σου θυμίζει ότι άξιζε να ερωτευτείς μαζί μου κι αυτό το κάτι που βρήκες πάνω μου δεν ήταν μόνο η εμφάνιση, αλλά κάτι που δεν μπορείς κι ούτε θα μπορέσεις να εξηγήσεις ποτέ γιατί στο πέρασα υποσυνείδητα με τον τρόπο μου.

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που πρέπει να φοράς σαν μόνιμο ρούχο πάνω σου όταν βγαίνεις έξω και να την κάνεις δεύτερη φύση σου.

Άθελά σου την εκπέμπεις σαν ραδιοκύματα και σαν δέκτες όλοι τη δέχονται ασυναίσθητα. Αυτό είναι το δυνατότερό μου όπλο και πολύ δύσκολα θα με αφοπλίσεις, όσο καλά κι αν νιώθεις με τον εαυτό σου.

Επιμέλεια Κειμένου Παναγιώτη Καπτζιλή: Πωλίνα Πανέρη – pillowfights.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!