Η ζωή συνεχίζεται. Δε σταματάει για τίποτα, για κανέναν, ποτέ και για κανένα λόγο.

Advertisement

Τα παιδιά θα συνεχίσουν να τρέχουν και παίζουν στα πάρκα, να πηγαίνουν σχολείο και να τρέχουν. Τα αυτοκίνητα θα συνεχίσουν να κορνάρουν και να τρέχουν βιαστικά, τα λεωφορεία θα περνάνε από τις στάσεις για να μεταφέρουν τους ανθρώπους στον προορισμό τους.

Ο καιρός θα είναι κάποιες μέρες βροχερός και κάποιες άλλες καλοκαιρινός.
Η ζωή συνεχίζεται και δεν τη σταματάει τίποτα. Ούτε τα γέλια, ούτε τα κλάματα, τίποτα.

Προχωράει μπροστά χωρίς εκείνους που σε έκαναν να κλαις και να νοιώθεις περιττός. Η ζωή συνεχίζεται χωρίς εκείνους που σε έκαναν να κλαις, ενώ τους είχες χαρίσει τα ωραιότερά σου χαμόγελα. Χωρίς εκείνους για οποίους πάλευες με ωκεανούς, ενώ εκείνοι δεν πήδηξαν ούτε μία λακκούβα για σένα.

Μήν χάσετε:

Η ζωή προχωράει χωρίς εκείνους που δε σου έδωσαν μία αγκαλιά όταν την είχες περισσότερο ανάγκη. Και τα αφήνει όλα πίσω της σα μία φωτογραφία που θάφτηκε κάπου βαθιά και έχασε την αρχική λάμψη της.

Η ζωή συνεχίζεται και κάθε πληγή ηρεμεί και απαλαίνει. Προχωράει μπροστά , σαν κύμα ορμητικό που σκάει επάνω σε βράχια. Πήγαινε και εσύ μαζί της, ακολούθησέ τη. Γιατί είναι μικρή και περνάει γρήγορα. Και είναι και τόσο όμορφη , ακόμα και μέσα στις δυσκολίες της.

Δείξε της και λίγη εμπιστοσύνη. Θα πάρει μαζί της όλες τις στεναχώριες και τις λύπες.

Μαρία Σκαμπαρδώνη Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!