Μεγάλος έρωτας!

Βαριά έκφραση και βαρύ και το περιεχόμενο της.
Ο μεγάλος έρωτας λοιπόν, είναι αυτός ο έρωτας ο ένας και μοναδικός, ο αμοιβαίος, ο έντονος και καρμικός.

Advertisement

Είναι ο έρωτας που θα συναντήσεις μια φορά στη ζωή σου αν σταθείς τυχερός και καμία αν είσαι άτυχος .

Είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι επιτέλους βρήκες τον άνθρωπο σου, αυτόν που σε συμπληρώνει, αυτόν με τον οποίο μοιράζεστε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ σας, αυτόν με τον οποίον υπάρχει αυτή η φλόγα και η χημεία.

Μήν χάσετε:

Ο έρωτας αυτός που σε ηλεκτρίζει, σε τρελαίνει, σε παθιάζει, που σου δίνει χαρές και λύπες, γιατί μέσα από αυτά νιώθεις ότι είναι αληθινός.

Ο μεγάλος έρωτας είναι ευχή και κατάρα μαζί γιατί σε παρασέρνει στη γλυκά του, σε ανεβάζει στον έβδομο ουρανό αλλά άπαξ και κάτι στραβώσει χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου και τρέχεις να κρυφτείς από όλα αυτά τα έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν ήξερες καν ότι μπορούσες να νιώσεις.

Όταν, λοιπόν, έχεις βιώσει τον μεγάλο έρωτα , που πολλές φορές είναι και ο έρωτας της ζωής του κάθε ένα από εμάς, δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις ούτε στο ελάχιστο.
Και αυτό γιατί έχεις γευτεί μια δόση παραδείσου, έχεις ζήσει το δικό σου ονειρικό παραμύθι και γιατί οι μεγάλοι έρωτες είναι ασυμβίβαστοι, δεν μπαίνουν σε καλούπια.
Ευτυχώς ή δυστυχώς , δεν ξεπερνάς ποτέ τον μεγάλο σου έρωτα, παραμένει πάντα εκεί, στη σκέψη σου, στην καρδιά σου.

Μήν χάσετε:

 

Γίνεται, σιγά σιγά, κομμάτι σου και μέτρο σύγκρισης για τους επόμενους που θα έρθουν, αν έρθουν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα άφηνες για να ζήσεις δίπλα στο πρόσωπο που σου γνώρισε τον αληθινό έρωτα.

Το μόνο που γίνεται, λοιπόν, είναι να τον προσπεράσεις και να προσποιηθείς για λίγο ότι βρήκες την ευτυχία αλλά πίστεψε με μόλις τον δεις η ακούσεις το όνομα του τα συναισθήματα επανέρχονται γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγαν ποτέ. Για αυτό λοιπόν σου λέω ζήστον γιατί ο μεγάλος έρωτας είναι ή όλα ή τίποτα, αν όχι όλα τίποτα.
Και αν τύχει και τον χάσεις θα ξέρεις ότι θα είναι πάντα εκεί μέσα σου, κομμάτι δικό σου.

Γράφει η Χριστιάνα Τσομπάνη – wp.loveletters.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!