Male liver anatomy

συκώτι αποτοξίνωση

Πώς να ξεμπλοκάρετε και να αποτοξινώσετε το συκώτι σας άμεσα με μία σπιτική συνταγή. Μόλις σε 72 ώρες θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα…

Η τάση του να τρώνε οι άνθρωποι πρόχειρο φαγητό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Ίσως, ο πολυάσχολος τρόπος ζωής να είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό, αλλά εκτός αυτού, ο αριθμός των ατόμων που έχουν εμμονή με το πρόχειρο φαγητό είναι ένα φαινόμενο πραγματικά ανησυχητικό.

Και οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν ότι αυτό το φαγητό είναι ανθυγιεινό και έχουν πλέον επίγνωση των βλαβερών συνεπειών που μπορεί να έχουν, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην υγιεία τους.

Advertisement

Η τακτική κατανάλωση αυτών των ανθυγιεινών τροφίμων θα οδηγήσει σε μια συσσώρευση τοξινών στο σώμα, κάνοντας έτσι το πεπτικό σας σύστημα, και κυρίως το συκώτι σας, να εργαστεί πολύ σκληρότερα για να τα αφαιρέσει.

Με την πάροδο του χρόνου, η λειτουργία του ήπατος θα τείνει να καταστραφεί και αυτό θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε σοβαρές ασθένειες. Έτσι, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει απαραίτητα κατά καιρούς να καθαρίζετε το συκώτι σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε το μεταβολισμό σας και ταυτόχρονα θα βελτιωθεί και η λειτουργία του συκωτιού σας.

Για το σκοπό αυτό, θα σας παρουσιάσουμε ένα φυσικό ποτό που μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε τη συσσώρευση τοξικών ουσιών στο ήπαρ, θα ενισχύσει τον μεταβολισμού σας, και θα μειώσει τη φλεγμονή.

Συνταγή αποτοξινωτικού ποτού

Συστατικά:

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ
Ο χυμός από 1 λεμόνι
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
2 κοτσάνια σέλινο
Μια πρέζα κύμινο
Μια πρέζα καγιέν

Οδηγίες:

Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ότι είναι το ποτό σας είναι έτοιμο! Θα πρέπει να καταναλώνουν αυτό το ποτό κάθε μέρα. Χρειάζονται 72 ώρες για να παρατηρήσετε κάποιες βελτιώσεις.

Τα οφέλη των συστατικών για το συκώτι:

Τζίντζερ – Έχει την ικανότητα να προστατεύει το συκώτι σας από τις βλάβες που προκαλούνται από διάφορες τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, το τζίντζερ μπορεί να αποτρέψει τον καρκίνο του ήπατος.

Λεμόνι – Εκτός από την αφθονία της βιταμίνης C, το λεμόνι είναι πλούσιο σε εσπεριδίνη, ένα βιοφλαβονοειδές των εσπεριδοειδών που μπορεί να προστατεύσει το συκώτι σας από τις τοξίνες.

Χυμός ντομάτας – Το Journal of Nutrition δημοσίευσε μια μελέτη η οποία έδειξε ότι ο χυμός ντομάτας μπορεί να επιταχύνει την απώλεια βάρους, τη μείωση της φλεγμονής, και να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης.

Σέλινο – προλαμβάνει τις φλεγμονώδεις απαντήσεις στον πεπτικό σωλήνα, και προστατεύει πεπτικό και συκώτι από πιθανή τοξική επίδραση του ακρυλαμιδίου. Μειώνει, επίσης, την απορρόφηση ορισμένων επιβλαβών ουσιών καθώς όταν αυτές καταναλώνονται μαζί με σέλινο, έχει την ιδιότητα και ικανότητα να αναστέλλει την απορρόφηση από το συκώτι της ακεταμινοφαίνης μιας ουσίας που βρίσκεται σε διάφορα παυσίπονα και η οποία δημιουργεί πολλές φορές μη αντιστρέψιμες βλάβες στο συκώτι.

Πιπέρι καγιέν – Πολλές μελέτες απέδειξαν ότι το πιπέρι καγιέν μπορεί να καταστείλει την όρεξη και να σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης μπορεί να μειώσει και τις φλεγμονές.

 

Κύμινο – Το ρόφημα του κύμινου ήταν ένα μέρος του προγράμματος Detoxification to Promote Health Program και η χρήση του συστήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin Integrative Medicine. Επίσης, το κύμινο χρησιμοποιείται στη θεραπεία του διαβήτη.

proionta-tis-fisis.com via Best Healthy Guide

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!