Γνωρίζατε ότι ο καρπός του χεριού μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σας; Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να αποκαλύψει τον χαρακτήρα, την υγεία και το μέλλον σας. Για να μάθετε περισσότερα, εξετάστε προσεκτικά τις γραμμές στον καρπό σας:

Advertisement

Γραμμή #1 Ο μέσος άνθρωπος έχει τουλάχιστον 2 ή 3 διαφορετικές γραμμές κοντά στον καρπό. Η πρώτη γραμμή που βλέπετε καθώς κινείστε προς τα κάτω, είναι και η πιο σημαντική, γιατί υποδεικνύει την υγεία σας. Όταν η γραμμή είναι έντονη και συνεχής, αυτό σημαίνει ότι η υγεία σας είναι σε άριστη κατάσταση. Αντίθετα, εάν έχει κάποιο κενό, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Όταν είναι διακεκομμένη σε αρκετά σημεία, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας δεν θα εκπληρωθούν όπως θα θέλατε.

Μήν χάσετε:

Γραμμή #2 Εάν αυτή η γραμμή είναι έντονη και συνεχής, η ζωή θα σας χαρίσει ευτυχία και επιτυχία. Η πολυτέλεια και ο πλούτος είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν, όταν είναι πολύ βαθιά χαραγμένη. Ωστόσο, οι ρωγμές και οι διακοπές κατά μήκος της, δείχνουν οικονομικά προβλήματα.

Γραμμή #3 Όσοι έχετε τρίτη γραμμή, η οποία να είναι βαθιά και χωρίς διακοπές, θα ασκήσετε μεγάλη επιρροή στην οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Είστε ένας άνθρωπος που δεν θα περάσει απαρατήρητος και όλοι θα σας θυμούνται πάντα.

Μήν χάσετε:

 

Γραμμή #4 Αυτή είναι η σπανιότερη γραμμή και θεωρείται από πολλούς ως ευχή ή κατάρα. Δείχνει πως θα έχετε μια μακρά ζωή με πολλά παιδιά. Μην ανησυχείτε εάν οι γραμμές που θα δείτε στον καρπό σας είναι διακεκομμένες. Εσείς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και την ευθύνη για τις θετικές αλλαγές σε αυτή. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε τις ικανότητες και τις δυνάμεις σας για το καλύτερο δυνατό!

Επιμέλεια : Marva truelife.gr/

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!