Λένε ότι οι γυναίκες είναι σκληρές, ότι δεν έχουν ανάγκη γιατί καταφέρνουν τα πάντα. Λένε ότι αφού μπορεί να αντέξει τους πόνους μιας εγκυμοσύνης τότε τα αντέχει όλα. Λόγια από άντρες που δεν ξέρουν να αγαπούν παρά μόνο να λαβώνουν το θύμα τους στο πιο ευαίσθητο σημείο τους. Λένε, λένε, λένε μα κανείς δε λέει πόσο εύθραστη είναι η καρδιά της από φόβο μην βρεθούν αντιμέτωποι με αυτό το μεγαλείο.

Advertisement

Μια καρδιά που μπορεί να γίνει κομμάτια γιατί πίστεψε σε λόγια. Παραδώθηκε σε χέρια που δε τους άξιζε και που αφέθηκε σε έναν έρωτα που δεν είχε τίποτα άλλο να της δώσει παρά μονάχα πόνο. Ράγισε αρκετές φορές γιατί ήταν αγνή και πίστευε ότι την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς τα πράγματα και έτσι δεν έβαζε στεγανά και πρέπει. Μόνο πέρναγε τον πόνο της βουβά και συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερο χαμόγελο.

Η γυναίκα φίλε μου όσο σκληρή και να θέλει να δείξει εξωτερικά αν είσαι μάγκας θα προσέξεις τα μάτια της. Εκεί μέσα ή θα χαθείς γιατί δεν είσαι άξιος να κολυμπήσεις στα βαθιά νερά ή θα απολαύσεις την φουρτούνα που εσύ θα μεταμορφώσεις σε γαλήνια νερά και θα κολυμπάς μόνο εσύ Θα σου δώσει στα δύο σου χέρια ότι πιο πολύτιμο έχει μονάχα να το κρατήσεις σαν φυλαχτό. Είναι σαν ένα μικρό παιδί που ξεχνάει τον πόνο που ένοιωσε και χαμογελάει μόλις το κλάμα της βρει παρηγοριά και ζεστασιά.

Μήν χάσετε:

Πρόσεχε μόνο μη μπερδέψεις τα “γυναικάκια” με τις γυναίκες. Εκείνο το σπάνιο πλάσμα που στα χέρια σου μπορεί να γίνει από γυναίκα κοριτσάκι.
Που θα είναι εκεί στον ρόλο του θηλυκού αλλά και του “φίλου” όταν εσύ το χρειαστείς. Κοίτα να φανείς αντάξιος της αλλιώς μη την πλησιάσεις αλλά σταμάτα σε παρακαλώ όπου βρεθείς και όπου σταθείς να λες το ίδιο παραμύθι για το που πήγαν οι καλές, σωστές γυναίκες και στη συνέχεια να της διώχνεις από δίπλα σου για το “κακό” κορίτσι που στο τέλος σε πλήγωσε!

Μείνε με την ανασφάλεια σου και τους φόβους σου μακρυά της.
Βρες τα με τον εαυτό σου πρωτού αποφασίσεις να μπεις και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα και το βρωμίσεις. Ίσως είναι καλύτερα και για σένα για να ωριμάσεις επιτέλους. Τα δάκρυα μιας γυναίκας είναι σημαντικά και όταν της τα δημιουργείς για να αναπτερώσεις τον εγωισμό σου θα έπρεπε να ντρέπεσαι και όχι να καμαρώνεις!

Καλή τύχη λοιπόν “φίλε” μου.
Σου εύχομαι να βρείς αυτό που ψάχνεις ή μάλλον να βρεις αυτό που αξίζεις!

Γράφει η Βάλια Κ. – loveletters.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!