Άνθρωποι, θηλυκό, αρσενικό, έλξη, έρωτας, τρυφερότητα, συμπόνια, αγκαλιά, φιλί, βόλτες. Ένα χέρι που κρατάει ένα άλλο. Δύσκολοι καιροί για να τα βρει κανείς; Όχι, δύσκολο όμως να τα βρεις και να είναι αληθινά. Συνηθίζεται να συναντάμε πλέον ένα μοντέλο σχέσης με βαρύγδουπες δηλώσεις, λόγια που πέφτουν αστραπιαία στη λήθη κι αφορμές γιαλαντζί.

Advertisement

Είναι πολλές εκείνες οι φορές που μια γυναίκα θα μείνει πίσω. Θα είναι εκείνη που θα παρακαλέσει, θα φωνάξει, θα πιει, θα κλάψει. Όχι πως ένας άντρας δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, με τη διάφορα πως εκείνη θα πέσει στα πατώματα ξανά και ξανά ενώ εκείνος μετρημένες φορές.

Είναι πιο δύσκολο για έναν άντρα να δαγκώσει τη λαμαρίνα ή έστω να το παραδεχτεί. Όταν όμως εκείνη η στιγμή έρθει, τίποτα δε θα μπορέσει να τον σταματήσει. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε έναν άντρα που ξέρει να διεκδικεί. Άλλωστε αυτός είναι κι ο ρόλος ενός γνήσιου αρσενικού. Η γυναίκα προκαλεί την κίνηση κι ο άντρας πράττει αναλόγως. Δεν πάει να πει πως τα αποτελέσματα θα είναι πάντα θετικά, πίστεψέ με όμως, δεν πρόκειται να μείνει απαρατήρητος.

Ένας λόγος που οι γυναίκες επηρεάζονται στον συναισθηματικό τομέα τόσο απ? τους άντρες, είναι γιατί οι μάγκες του είδους τις γνωρίζουν πολύ καλά. Αλίμονο σε εκείνη την τυχερή που κάποιος θα αποφασίσει να της δείξει και να δώσει όλα εκείνα που οι ψεύτικες αγάπες του παρελθόντος της έταζαν μα δεν είδε ποτέ.

Ο άντρας που σε θέλει θα σε κυνηγήσει, θα ψάχνει συνέχεια τρόπους για να στο δείξει. Θα σε παίρνει τηλέφωνα, θα σου λέει κάθε μέρα καληνύχτα και καλημέρα. Θα θυμάται όλα εκείνα που του έχεις πει, θα σου κάνει κομπλιμέντα, θα θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου.

Μήν χάσετε:

Είναι εκείνος που μαζί του, γελάς πολύ. Δεν τον κυριεύει η λογική, τρελαίνεται για την πάρτη σου. Είναι εκείνος που θα σου δώσει τον καλύτερο του εαυτό, θα σε κάνει κομμάτι του, θα σε γνωρίσει στους φίλους και στη μητέρα του. Όμως πρόσεξε, δε σηκώνει πολλά. Θα ζηλέψει και θα υψώσει και φωνή αν δώσεις το δικαίωμα. Γιατί, μαντάμ. ο άνθρωπος θέλει και το δείχνει και μπράβο του και μαγκιά του.

Γέμισε η κοινωνία μας με ψευτοαντράκια που δεν τιμούν τις λέξεις τους. Πιστεύουν πως μπορούν να παίζουν με ξένα συναισθήματα και μετά να χάνονται ανάμεσα στο πλήθος. Δε βαρέθηκες να σκέφτεσαι, να αναλύεις και να συζητάς με την κολλητή σου ξανά και ξανά τι στο διάολο σημαίνουν αυτά που κάνει;

Γιατί σε κοιτάει και δεν κάνει τίποτα για να έρθετε κοντά; Γιατί ανεβάζει ερωτικά τραγούδια μα σε σένα δε λέει τίποτα, γιατί θέλει να τραβήξει τώρα την προσοχή σου ενώ όταν του τη χάριζες απλόχερα σε είχε στα παλιά του τα παπούτσια ; Άντρες που μαζί τους χάνεις το χρόνο σου, την αυτοπεποίθησή σου και στη χειρότερη όλο σου τον εαυτό.

Δεν είσαι για τέτοια, αρκετά έχεις τραβήξει, ώρα να δεις καθαρά, ώρα για ξεσκαρτάρισμα. Να είσαι με εκείνους που σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει, χωρίς ερωτηματικά κι αμφιβολίες κι όπως έλεγε κι η γιαγιά μου «Αν αυτός δε θέλει μία, εσύ δε θέλεις δέκα».

Γιατί να αναλώνεσαι ενώ μπορείς περισσότερα μα κυρίως καλύτερα; Να έχεις καλά στο νου σου, καρδιά μου, πως όταν ένας άντρας σε θέλει, στο δείχνει και πως όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια γυναικείας επιστημονικής φαντασίας. Η υπερανάλυση, οι άσχημες σκέψεις κι η καχυποψία δε σου ταιριάζουν.

Μαρία Καλλιοντζή – pillowfights.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!