Σου έχει συμβεί και σένα έτσι;
5 πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας πάντα επιστρέφει

Advertisement

Ας ξεκαθαρίσουμε και ας δεχτούμε κάτι: Ο άντρας πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, και επειδή σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις θα πω ότι επιστρέφει κατά 99% τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει, ότι είτε είχατε σχέση, είτε κάτι πιο χαλαρό, και σε άφησε με το χειρότερο τρόπο, αργά ή γρήγορα το comeback του θα το κάνει. Αν αναρωτιέσαι γιατί, είμαι εγώ εδώ για να σου δώσω πέντε θεμελιώδεις λόγους που τον οδηγούν στην πράξη αυτή. Η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο φίλη μου.

Το σeξ

Ξέρεις τώρα, σε χώρισε γιατί πίστευε ότι θα τον περιμένουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω, έτοιμες να πέσουν στην αγκαλιά του. Αυτό λοιπόν δεν έγινε οπότε αφού είδε κι απόειδε, και έμεινε φυσικά χωρίς σεξ, είπε να την κάνει την προσέγγισή του. Με λίγα λόγια είσαι λύση έκτακτης ανάγκης, κάτι που σημαίνει ότι πριν του… δοθείς, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά. Και αν θέλεις τη γνώμη μου, απλά αγνόησέ τον!

Του έλειψες

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι μας αγαπάμε τη συνήθεια και πολύ δύσκολα την αλλάζουμε. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πολλά ζευγάρια είναι ακόμα μαζί. Υπάρχει όντως η πιθανότητα να του λείπεις, κάτι που ίσως να έχει να κάνει και με το παραπάνω. Στο χέρι σου είναι να ανακαλύψεις τις προθέσεις του.

Μήν χάσετε:

Ζηλεύει

Κάποιος του είπε ότι βγήκες ραντεβού, ακόμα κι αν ήταν εντελώς αποτυχημένο, και φυσικά του ήρθε ντουβρουτζάς. Πίστευε ότι λογικά ακόμα θα θρηνείς το χωρισμό σας και τα γεγονότα τον διαψεύδουν (άβολο). Οπότε, τον κυριεύει η ζήλεια και με απλές κινήσεις, προσπαθεί να επανέλθει στο προσκήνιο και να σου απασχολήσει το μυαλό, από οποιοδήποτε άλλο αρσενικό. Όχι, δεν πρέπει να τα καταφέρει.

Τσεκάρει

Οι άντρες είναι βαθιά ανασφαλή όντα, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν όπως εμείς-τουλάχιστον είμαστε έντιμες φίλη μου-. Αυτό σημαίνει, ότι ίσως η αυτοπεποίθησή του έχει υποστεί πλήγμα, με αποτέλεσμα να ψάχνει απλά την επιβεβαίωση. Και τι καλύτερο από το να τσεκάρει αν ακόμα τον θέλεις;

Η οικογένειά του

Φυσικά και οι γονείς παίζουν ρόλο. Σε περίπτωση που τους είχες γνωρίσει και σε είχαν συμπαθήσει, πιστεύεις ότι η μαμά του δε θα του υπενθυμίζει συχνά πυκνά πόσο χαζός είναι που σε άφησε και καλά θα κάνει να τα ξαναβρεί μαζί σου; Και ξέρουμε όλοι τι επίδραση έχει η μαμά στο γιο της. Απλά τα πράγματα.

queen.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!