Γιατί πιθανόν θέλει, απλά δεν το ξέρει ακόμα!

Advertisement

5 τρόποι για να καταλάβει πως πρέπει να κάνει σχέση μαζί σας!

Στις μέρες μας φίλες μου, οι σχέσεις είναι πραγματικά δύσκολες, πολύ δύσκολες! Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές και κουραστικοί δεν θέλουμε να γινόμαστε, αλλά έλα που όλο και περισσότερες φίλες εκεί έξω την πατάνε! Με τον όρο πατάνε, εννοούμε φυσικά την κάθε νεαρή γυναίκα η οποία λόγω της μεγάλης της ανάγκης για συντροφικότητα, και ας είμαστε ειλικρινείς, και seχ, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και τελικά μπλέκει, γιατί περί μπλεξίματος πρόκειται με τον πρώτο τυχόντα, τον οποίο τελικά θα ερωτευτεί!

Και μπορεί οι περισσότεροι να κάνουν τι γνωστό ξεκαθάρισμα, δεν θέλω σχέση μόνο sex περιστασιακά, και μπορεί κι εμείς μέσω αυτής εδώ της στήλης να έχουμε κατακρίνει αρκετές φορές την πίεση που ασκεί μία γυναίκα σε κάποιον που εξ’ αρχής έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, αλλά επειδή μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, κορίτσια είμαστε μαζί σας!

Φυσικά και ξέρουμε πως είναι να θες κάποιον ο οποίος σε βλέπει μόνο ως… σκεύος ηδονής και φυσικά και ξέρουμε ότι αυτά ούτε μπορείς να τα αποτρέψεις ούτε φυσικά και να τα ξεπεράσεις εύκολα! Επειδή όμως, άτυχη φίλη μας, δεν είσαι μόνη, παρακάτω, σου έχουμε κάποιες αρκετά χρήσιμες συμβουλές ώστε να τον κάνεις να σε δει και πιο σοβαρά!

1. Όχι… ναι σε όλα: Αυτός είναι ο πρώτος και απαράβατος κανόνας! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε το σκυλάκι του να είσαι ούτε να συμφωνείς μαζί του σε όλα! Έχεις καιρό να τον δεις και σου έχει λείψει, ενώ όταν έκανες προσπάθεια να βρεθείτε το έφαγες το άκυρό σου; Όταν σε ξαναπάρει ρίξτου κι εσύ μια ωραιότατη χυλόπιτα λέγοντάς του πως έχεις φορτωμένο πρόγραμμα και δεν προλαβαίνεις. Μέσα στη βδομάδα θα ξαναπάρει. Αν έχεις τα κότσια πες πάλι όχι και σε λίγο καιρό θα δεις που ούτε καν θα χρειαστεί ξανά να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για να βρεθείτε, γιατί πολύ απλά θα σε βομβαρδίζει εκείνος με προτάσεις και μηνύματα. Το θέμα είναι βέβαια, να μπορέσετε να χειριστείτε σωστά το προβάδισμά σας αυτό! Στο χέρι σας είναι…

2. Δεν είσαι και η ιέρεια του sex: Μα ελάτε τώρα βρε κορίτσια, ποιος άντρας ερωτεύτηκε μία γυναίκα μόνο και μόνο επειδή το sex που έκαναν άγγιζε τα επίπεδα, στην τεχνική τουλάχιστον, έμπειρης πορνοστάρ; Κανείς και σας το λέμε με πάσα ειλικρίνεια! Αφήστε δε, που υπάρχει ένας μύθος ότι ένας άντρας μπορεί να μείνει σε μία σχέση ακόμα κι αν το sex δεν πιάνει το… 10άρι εν αντιθέσει με μία γυναίκα! Σίγουρα εμείς είμαστε αυτοί που κατά καιρούς σας δίνουμε συμβουλές για… ιδιαίτερες περιπέτειες στο κρεβάτι, αλλά αυτά είναι για μία στο τόσο και όχι φυσικά κάθε μέρα γιατί τελοσπάντων και άνθρωποι είμαστε και προβλήματα έχουμε! Οπότε χαλαρώστε, και αν δεν είστε η απόλυτη θεά του sex δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Πιστέψτε μας ότι θεωρεί άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά απ’ ότι το sex. Αλήθεια σας λέμε!

3. Άσε το μέλλον για το… μέλλον: Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε συνήθως εμείς οι γυναίκες είναι ότι με το που γνωρίσουμε κάποιον, κάνουμε αυτομάτως σχέδια για το μέλλον, τύπου γάμος παιδιά κτλ κτλ. Αν λοιπόν από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας, εσείς αρχίζετε να κανονίζετε 3ήμερα, διακοπές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, όσο κι αν σας ποθεί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια γιατί πολύ απλά θα νιώσει ότι τον πνίγετε και θα πανικοβληθεί. Χαλαρώστε και μην είστε μονίμως στην τσίτα γιατί με το ζόρι παντρειά δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Αφήστε δε που του δίνετε και την εντύπωση της απελπισμένης που και σέξι δεν το λες. Το μυστικό είναι να είστε ο εαυτός σας, να δείξετε μέχρι ενός σημείου τις προθέσεις και τα θέλω σας. Και μετά, έχει ο Θεός!

4. Να είσαι υπέρλαμπρη: Εντάξει μπορεί κ εσείς άνθρωποι να είστε και κάποια στιγμή να βαριέστε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά αφενός, δεν τον έχετε δέσει το γάιδαρό σας και αφετέρου, τον ρωτήσατε εκείνον αν θέλει να σας βλέπει να κυκλοφορείτε σαν άστεγη; Σε καμία περίπτωση λοιπόν μην παρατήσετε τον εαυτό σας, όχι μόνο για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του, αλλά για να έχετε και κάποιες εναλλακτικές όταν σας παρατήσει, που ελπίζουμε να μη γίνει! Το ίδιο είναι νομίζετε, να κυκλοφορείτε και να βλέπει τα αρσενικά τριγύρω να σας θαυμάζουν και το ίδιο να συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα που κυκλοφορεί αρέσει μόνο σε εκείνον, που και αυτό το λέμε με επιφύλαξη. Λίγη ζήλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Μήν χάσετε:

 

5. Έχε τα δικά σου χρήματα: Last but not least! Ποτέ καμία γυναίκα δεν γοήτευσε έναν άντρα με το να είναι ζήτουλας! Εν ολίγοις, δεν υπάρχει λόγος ούτε να του ζητάτε πράγματα ούτε και να περιμένετε να κερνάει συνέχεια, γιατί έτσι καταντάτε και κουραστική! Δείξτε του ότι είστε οικονομικά αναξάρτητη, και ακόμα και οικονομικά προβλήματα να αντιμετωπίζετε, δεν υπάρχει λόγος να τα συζητάτε, γιατί πολύ απλά θα φανείτε μίζερη. Στο κάτω κάτω επίσημα μαζί δεν είστε, ο άνθρωπός σας δεν θεωρείται, καλύτερα να μένει και λίγο στο σκοτάδι! Φροντίστε με λίγα λόγια, όποτε είστε μαζί να του δημιουργείτε ευχάριστα συναισθήματα, γιατί εδώ που τα λέμε, ποιος θέλει να έρθει πιο κοντά με έναν μίζερο γκρινιάρη;

queen.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!