Μια ποθητή γυναίκα είναι η γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα, που την θέλουν και την ποθούν όλοι, που μαγεύει τον αντρικό πληθυσμό με την αύρα που έχει και φυσικά με την εμφάνιση, την συμπεριφορά τον χαρακτήρα της και κατ’ επέκταση με τους τρόπους της.

Advertisement

Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι λοιπόν εάν ποθητή γυναίκα γεννιέσαι ή γίνεσαι εμείς θα σου πούμε ότι ισχύουν και τα δυο μιας και μια γυναίκα για να είναι ποθητή απαιτεί συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Ασφαλώς και πρέπει να έχεις μια έμφυτη θηλυκότητα η οποία να αναβλύζει φυσικά από μέσα σου. Άλλωστε εάν καθίσεις να σκεφτείς για λίγο τι είναι αυτό που έχουν οι ποθητές γυναίκες που γνωρίζεις, θα καταλάβεις ότι είναι η έμφυτη θηλυκότητα, ο ερωτισμός και η εσωτερική φλόγα που εκπέμπουν ακόμα και εάν δεν κάνουν τίποτα. Αυτά που θέλουν οι άντρες λοιπόν και που αποτελεί το μόνιμο θέμα συζήτησης στα γυναικεία πηγαδάκια είναι ουσιαστικά αυτά που θα σε κάνουν να είσαι μια ποθητή γυναίκα.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν εμείς εδώ στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ποθητή στους άντρες. Ταυτόχρονα θα σου πούμε 8 τρόπους οι οποίοι κατά κοινή ομολογία των περισσότερων αντρών αλλά και βάση ερευνών κάνουν μια γυναίκα από ελκυστική να είναι μια ποθητή γυναίκα. Άλλωστε σε ποια δεν αρέσει να είναι ποθητή; Ακόμα και μόνιμο δεσμό να έχεις όλες μας θέλουμε να είμαστε και να αισθανόμαστε ποθητές γιατί έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή.

8 Τρόποι για να γίνεις ποθητή γυναίκα
Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τους τρόπους εκείνους που αδιαμφισβήτητα θα σε κάνουν να γίνεις μια ποθητή γυναίκα.
Γυναίκα με αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση είναι σίγουρα μια ποθητή γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Δεν χρειάζεται να έχεις αναλογίες μοντέλου ή πορσελάνινο πρόσωπο και αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση για να έχεις αυτοπεποίθηση. Σκέψου μόνο πόσες φορές μπήκε σε ένα χώρο μια γυναίκα με ατέλειες αλλά έκλεψε όλα τα βλέμματα με την αυτοπεποίθηση και το τουπέ της. Πόσες φορές ζήλεψες την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας με παραπανίσια κιλά; Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί βλέποντας ένα αταίριαστο φαινομενικά ζευγάρι τι βρήκε ο άντρας στην γυναίκα. Η απάντηση είναι αυτοπεποίθηση. Νιώσε λοιπόν καλά με τον εαυτό σου αγάπησε τον και άρχισε να το βγάζεις και στους άλλους. Μην ξεχνάς ότι στους άντρες δεν αρέσει καθόλου να αναγκάζονται να επιβεβαιώνουν την ομορφιά ή τις χάρες της κοπέλας τους. Θέλουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

Μήν χάσετε:

Γυναίκα με σωστή αίσθηση του χιούμορ
Εάν θέλεις να γίνεις μια ποθητή γυναίκα ξέχνα την σοβαροφάνεια και το σνομπ ύφος μια για πάντα. Οι άντρες ποθούν πιο πολύ τις γυναίκες που είναι σοβαρές και όχι σοβαροφανείς και φυσικά τις γυναίκες που είναι χαρούμενες, φιλικές, πρόσχαρες και έχουν έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Άρχισε λοιπόν να βλέπεις πιο θετικά και αισιόδοξα τα πράγματα στην ζωή σου, χαμογέλα χωρίς άγχος και φυσικά κάνε πλάκα και χιούμορ χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.

Γυναίκα με ποθητή εμφάνιση
Χωρίς καμία αμφιβολία ας παραδεχτούμε όλες μας ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς για να πλησιάσεις κάποιον. Μια ποθητή γυναίκα είναι και δείχνει ποθητή. Προσοχή όχι πρόστυχη αλλά αισθησιακή και ποθητή. Άλλωστε ως γνωστόν η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει και αυτή που αποτυπώνεται στο μυαλό του καθενός. Επέλεξε όμορφα ρούχα που αναδεικνύουν την θηλυκότητά σου και το σώμα σου. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να επιλέξεις και ένα άρωμα που να έχει χαρακτήρα και να σου ταιριάζει, ενώ μην ξεχνάς να μακιγιάρεσι απαλά τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ανεξάρτητη γυναίκα
Σου έχουμε πει και με συγκεκριμένο άρθρο εδώ στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα πώς να γίνεις ανεξάρτητη γυναίκα μιας και φυσικά οι ανεξάρτητες γυναίκες γοητεύουν πολύ τους άνδρες. Μια ποθητή γυναίκα λοιπόν δεν μπορεί να εκπέμπει ανασφάλεια ούτε να είναι αγκιστρωμένη επάνω στον άντρα. Αντιθέτως μια ποθητή γυναίκα έχει φίλες, χόμπι, κοινωνική ζωή αλλά και ενδιαφέροντα. Προσοχή δεν πρέπει να είσαι παρεξηγήσιμα ανεξάρτητη μιας και οι άντρες θέλουν να νιώθουν και σημαντικό κομμάτι στην ζωή μας. Άρα πρέπει να βρεις το μέτρο της ανεξαρτησίας σου.

Γυναίκα με κατανόηση
Μια ποθητή γυναίκα δεν γκρινιάζει και φυσικά δεν έχει για όλα τα πράγματα να κάνει μια παρατήρηση. Μια γυναίκα με κατανόηση σίγουρα κερδίζει τους άντρες αμέσως μιας και τους αρέσει πολύ να τους καταλαβαίνουν. Εάν θέλεις να σε ποθεί ο άντρας σου τότε θα πρέπει να τον σέβεσαι να τον εκτιμάς, να τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι και να μην θέλεις να τον αλλάξεις. Πρέπει να τον υποστηρίζεις λέγοντας βέβαια την γνώμη σου αλλά όχι επιθετικά αλλά με κατανόηση.

Πιστή γυναίκα
Εννοείται ότι μια ποθητή γυναίκα είναι πιστή. Άλλωστε κανένας άντρας δεν θέλει η γυναίκα που τον ενδιαφέρει να είναι αλλά ούτε και να δείχνει άπιστη, εύκολη. Πολλές γυναίκες από λάθος τους προσπαθούν να δείχνουν ποθητές με λάθος τρόπο καταφέρνοντας στο τέλος να δείχνουν εύκολες και άπιστες. Σίγουρα θα ξέρεις μια τέτοια κοπέλα που άλλο δείχνει και άλλο είναι. Ο άντρας θεωρεί ποθητή μιας γυναίκα που μπορεί να την εμπιστευτεί, να μην την ζηλεύει και φυσικά να μην του βγάζει κάτι άπιστο.

Γυναίκα μαμά
Η γυναίκα μαμά είναι αυτή που φροντίζει τον άντρα και τον περιποιείται όπως κάνει η μαμά στο παιδί της, ανιδιοτελώς δηλαδή. Οι άντρες γοητεύονται πάρα πολύ από τις γυναίκες που τους φροντίζουν αλλά δεν το κάνουν επειδή πρέπει ή επειδή περιμένουν κάποια αντάλλαγμα. Οι άντρες ξέρουν πάρα πολύ καλά πότε κάνουμε κάτι από την καρδιά μας ή κάνουμε κάτι όταν θέλουμε να πετύχουμε κάτι άλλο. Προσπαθήστε να φροντίζετε καθημερινά τον σύντροφο σας χωρίς φυσικά να τον καταπιέζετε.

Ώριμη γυναίκα
Όταν λέμε ότι μια ώριμη γυναίκα είναι ποθητή δεν εννοούμε φυσικά ώριμη ηλικιακά αλλά να έχει ωριμότητα. Η ωριμότητα είναι ένα σπουδαίο προσόν για μια γυναίκα και φυσικά την κάνει πιο ποθητή στους άντρες. Πρέπει λοιπόν να βάλεις μέτρο στις γλύκες, στα χαϊδολογήματα, στην γλυκανάλατη φωνούλα και φυσικά στο πότε θα παριστάνεις την γατούλα. Στους άντρες αρέσει η γυναίκα να είναι γατούλα μόνο όταν πρέπει και όχι πάντα.

Δείξε λοιπόν την απαιτούμενη σοβαρότητα, ωριμότητα και φυσικά έναν χαρακτήρα δυναμικής γυναίκας και μόνο χαμένη δεν θα βγεις.

dynamikhgynaika.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!