Τα όνειρα μας φέρνουν σε επαφή με το Ασυνείδητο. Είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσω συμβόλων για να μας προειδοποιήσει ή να μας «δείξει» τι είναι το καλύτερο για μας. Παρακάτω, ακολουθούν κάποια συμβολικά όνειρα που ενδεχομένως οι περισσότεροι βλέπουμε συχνά και η ερμηνεία τους.

Advertisement

1. Κουτί
Εάν δεις στο όνειρό σου κουτιά αυτό σημαίνει ότι έχεις κρυμμένα μυστικά που δε θέλεις να τα μοιραστείς αλλά σε βαραίνουν. Ένα άδειο κουτί είναι ένδειξη απογοήτευσης, ενώ τα πολλά δείχνουν συναισθηματικά προβλήματα και την ανάγκη σου να τα κρύψεις.

2. Τηλέφωνο
Αν ονειρευτείς τηλέφωνο που χτυπά, σημαίνει ότι «συνδέθηκες» με ένα άλλο κομμάτι της προσωπικότητάς σου.

Το κουδούνισμα είναι «προειδοποίηση» ότι μια ευκαιρία πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα. Εάν δεν απαντήσεις στο τηλέφωνο, το ασυνείδητό σου μπορεί να σε προειδοποιεί ότι αγνοείς κάποια σημαντικά μηνύματα.

Μήν χάσετε:

3. Φεγγάρι
Αν ονειρεύεσαι το φεγγάρι συνήθως σημαίνει ότι κρύβεις ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου, ενδεχομένως το πιο δημιουργικό ή ευαίσθητο. Το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τη θηλυκή πλευρά που έχουμε όλοι μας.

4. Δρόμος
Ο δρόμος συμβολίζει το ταξίδι της ζωής. Εάν είναι ευθύς και λείος σημαίνει ότι μια επιλογή σου είναι σωστή και θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά ζητήματα, όμως αν καλύπτεται από ομίχλη και δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις, θα πρέπει να ερευνήσεις, αν έχεις κάνει σωστές επιλογές για το άμεσο μέλλον σου.

5. Λουλούδια – Φυτά
Αν ονειρευτείς ένα λουλούδι σε καταπράσινο γρασίδι δείχνει ότι νέες ευκαιρίες πρόκειται να εμφανιστούν στη ζωή σου. Η βλάστηση φυτών σημαίνει ότι οι «σπόροι που φύτεψες», δηλαδή οι ενέργειές σου, θα «αναπτυχθούν», θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, τα ξερά λουλούδια ή φυτά συμβολίζουν ένα κεφάλαιο της ζωής σου που τελειώνει.

Μήν χάσετε:

 

6. Νερό
Το νερό στο όνειρό σου δείχνει τις φιλοδοξίες σου. Εάν ονειρευτείς ήρεμη θάλασσα, συμβολίζει μια ευκαιρία ζωής και ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις ένα ρίσκο. Εάν δεις μια ρεματιά ή λίμνη, σημαίνει ότι κάποιος θα σε διευκολύνει να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι!

astrology.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!