Συναστρία με προσωπικές προβλέψεις για τη σχέση σας. Σε μια συναστρία κάθε σχέση είναι μοναδική! Όταν δυο άτομα βρίσκονται μαζί κάθε όψη του ενός επηρεάζει και δημιουργεί θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις στην προσωπικότητα και τη ζωή του άλλου. Δείτε λοιπόν τις αστρολογικές προβλέψεις για τη σχέση σας, με βάση τον χάρτη σχέσης. Αν η ώρα γέννησης είναι άγνωστη, οι περισσότεροι αστρολόγοι διεθνώς συστήνουν να καταχωρήσετε 12 μεσημέρι.

Μήν χάσετε:

Advertisement

Τι είναι η συναστρία

Η συναστρία ή χάρτης σχέσης είναι η μελέτη των γενέθλιων ωροσκοπίων δυο ατόμων, η οποία εξετάζει πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους και ποια επιρροή ασκεί στο ένα στο άλλο, με στόχο να αποτυπωθεί μια εικόνα για το μέλλον της σχέσης τους. Όλα τα ζώδια στην αστρολογία μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Δύο άτομα των οποίων τα ζώδια είναι εξαιρετικά συμβατά θα έχουν μια καλύτερη σχέση επειδή είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Όμως, τα άτομα των οποίων τα ζώδια είναι λιγότερο συμβατά, θα πρέπει να είναι πιο υπομονετικά και προσεκτικά για να επιτύχουν μια ευτυχισμένη και αρμονική σχέση.

Πως λειτουργεί η συναστρία

Όλοι έχουμε ακούσει ότι τα ζώδια που έχουν το ίδιο στοιχείο είναι συμβατά από τη φύση τους, επειδή κατανοούν καλύτερα το ένα το άλλο και επιπλέον εκείνα του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ταιριάζουν περισσότερο με εκείνα της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), ενώ αυτά της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) με εκείνα του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς). Γιατί όμως δεν συμβαίνει πάντα αυτό; Την απάντηση την έχει η συναστρία.

Μήν χάσετε:

 

Η συναστρία είναι ένας κλάδος της αστρολογίας όπου συγκρίνονται δύο γενέθλιοι χάρτες, και κατά συνέπεια εξετάζονται όλες οι θέσεις των πλανητών δυο γενέθλιων ωροσκοπίων και όχι μόνο τα ζώδια, ώστε να προσδιοριστεί η ποιότητα των συναισθημάτων σε μια σχέση. Η συναστρία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά σημεία της σχέσης τους και μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση του συντρόφου, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια καλύτερη σχέση.

Συμπληρώστε λοιπόν εδώ τα στοιχεία γέννησης σας και δημιουργήστε τον χάρτη της σχέσης σας, για να δείτε τι θα αποκαλύψει η συναστρία για εσάς και το ταίρι σας.

myastro.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!