Όλοι μας, σε όποια ηλικιακή φάση και αν βρισκόμαστε, θέλουμε να αρέσουμε στο αντίθετο φύλο και σίγουρα να κεντρίζουμε τα βλέμματα και να εντυπωσιάζουμε τους γύρω μας.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι η επιστημονική κοινότητα ασχολείται μόνο με τεχνοκρατικά και καθαρά ερευνητικά αντικείμενα αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρόσφατα, έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ έρευνες που πραγματεύονται τα 6 πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου, αυτά δηλαδή που μπορούν να σαγηνεύσουν αυτόν ή αυτήν που έχει απέναντι του/της.

Advertisement

Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε αναλυτικά!

Τα χείλη

Πιστεύω, ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά σε αυτήν την λίστα, ήταν τα χείλη. Πράγματι, λοιπόν, τα σαρκώδη ή γενικότερα τα εντυπωσιακά χείλη μπορούν να κεντρίσουν τα ερωτικά βλέμματα και να εξιτάρουν τη φαντασία κάποιου άντρα ή κάποιας γυναίκας. Πρέπει να σημειωθεί, πως οι γυναίκες σε αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου έχουμε ένα πλεονέκτημα καθώς μπορούμε να ξεγελάσουμε τον άντρα που ποθούμε, φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν ή μεγαλώνοντας το περίγραμμα μας.

Το βλέμμα

Το λεγόμενο «Eye contact», παίζει οργανικό ρόλο σε μία ερωτική σχέση. Το δυναμικό βλέμμα υποδηλώνει κάποιον/α που ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμος/η να το διεκδικήσει με κάθε κόστος. Μία τέτοια επιβλητικότητα λοιπόν δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από έναν άντρα ή μία γυναίκα.

Τα λευκά δόντια

Δεν νομίζω πως εδώ πρέπει να δοθεί εκτενής αιτιολόγηση περί της ελκυστικότητας αυτού του χαρακτηριστικού. Τα λευκά δόντια, δηλώνουν την καλή υγιεινή της περιοχής του στόματος που χρησιμοποιείται περισσότερο από κάθε άλλο σε μία ερωτική σχέση. Φροντίστε λοιπόν, πριν πλησιάσετε κάποιον/α να έχετε βεβαιωθεί πως έχετε βουρτσίσει πολύ καλά τα δόντια σας.

Το χαμόγελο

Αν λοιπόν διαθέτεις δύο από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του προσώπου, δηλαδή τα ζουμερά χείλη και τα κατάλευκα δόντια, τότε σίγουρα έχεις πολύ εντυπωσιακό χαμόγελο. Το χαμόγελο είναι κάτι που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα όποιου βρίσκεται απέναντι σου. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως αν προσποιείσαι ότι χαμογελάς και ότι κάτι που ειπώθηκε σου άρεσε, όσο όμορφα χαρακτηριστικά και αν έχεις, θα τον/την απομακρύνεις μία και καλή από κοντά σου, όταν το αντιληφθεί.

Η φωνή

Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο το γεγονός ότι η φωνή είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να «ρίξουν» κάποιον στην στιγμή, αλλά ισχύει ακράδαντα. Μία επιβλητική, μελωδική φωνή που έχει κάποια ενδιαφέρουσα χροιά, μπορεί να καθηλώσει τον άλλον/την άλλη που βρίσκεται απέναντι σου και τον/την κάνει να σε ακούει με αμείωτη προσοχή για ώρες ολόκληρες.

Οι γοφοί

Όπως μας έχει τραγουδήσει και η Σακίρα «The hips don’t lie». Οι γοφοί είναι μία από τις πιο ερωτογενείς ζώνες στο σώμα τόσο μίας γυναίκας όσο και ενός άντρα. Και αν απορείτε για το γεγονός ότι οι γοφοί μπορεί να σαγηνεύσουν και μία γυναίκα, μάθετε πως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε στο αντρικό σώμα και δίνουμε μεγάλη σημασία. Καλοσχηματισμένοι, στητοί και γυμνασμένοι γοφοί είναι σίγουρα μία από τις συνταγές της επιτυχίας στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού!

Μήν χάσετε:

 

Αυτά, λοιπόν, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορούν αντικειμενικά να τραβήξουν την προσοχή κάποιου ανθρώπου ανεξαρτήτως φύλου. Μη ξεχνάς όμως πως αν δε τα συνδυάσεις και με έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα, οι προσπάθειες σου στον ερωτικό τομέα, δεν πρόκειται να καρποφορήσουν.

klik.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!